Kloi Kardašijan: Odnosi sa Lamarom Odomom sve gori

Kloi Kardašijan: Odnosi sa Lamarom Odomom sve gori

Autor: | 11/04/2014

0

Odnosi između Kloi Kardašijan i njenog bivšeg supruga Lamara Odoma sve su gori, prenose američki mediji. Rijaliti zvezda koja je krajem prošle godine objavila da je njihovom braku došao kraj, odbija da razgovara sa košarkašem, iako njihov razvod još uvek nije finalizovan.
- Ona odbija da odgovori na njegove pozive u poslednje vreme - rekao je izvor.
Dvadesetdevetogodišnja Kloi, koja je sa Lamarom bila u braku četiri godine, u poslednje vreme povezivana je sa brojnim muškarcima, a najsvežije su glasine da je u vezi sa reperom Frenčom Montanom, što je izazvalo ljubomoru kod njenog bivšeg supruga.
- Lamara ubija što se Kloi pojavljuje u javnosti sa tim momcima. Ljubomoran je i ljut što ona odbija da razgovara sa njim - dodaje izvor.
Slavni par dugo je radio na problemima kako bi spasili brak, ali glasine o Lamarovom neverstvu i problemima sa narkoticima bile su kap koja je prelila čašu, te je Kloi sada odlučna u nameri da nastavi dalje bez njega. Ona se nedavno preselila u novu kuću u Kalabasasu, koja je prethodno pripadala tinejdžerskoj zvezdi Džastinu Biberu, nakon što je svoj nekadašnji porodični dom koji je delila sa Odomom prodala glumici Kejli Kvoko.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin