Pink Music Festival: Otkrivena imena svih učesnika

Pink Music Festival: Otkrivena imena svih učesnika

Autor: | 12/04/2014

0


Na Pink music festivalu 28. i 29. aprila okupiće se nikad bolja i poznatija ekipa autora i izvođača iz Srbije.

Na današnjoj konferenciji su prvi put saopštena imena svih 25 učesnika među kojima se nalaze i Viki Miljković, Goca Tržan, Željko Samardžić, Goga Sekulić, Adil Maksutović, Lexington bend, Tropiko bend, OK bend, Marina Visković, Romana Panić, Dado i Šako Polumneta, Anabela Atijas, Neda Ukraden, Dženan Lončarević, Maya Berović. Danijela Vranić, Jelena Jovanović, Milena Ćeranić, Milan Stanković, In Vivo, Blek Pantersi, Knez, Željko Šašić... 

p

Anabeli će ovo biti prvi nastup posle porođaja u Sarajevu i povratka u Beograd, a Adil će se prvi put pojaviti na televiziji nakon privatne afere koju je imao sa majkom svog deteta Anom Ramadanovski. Goga Sekulić će prvi put zapevati na TV ekranima nakon smrti svog supruga.

Kako su organizatori na prethodnoj konfereniji obećali, jedno malo poznato ime mladog kantautora se našlo na festivalu. U pitanju je Marko Mandić koji je već napravio tinejdž hit "Ramdagadam", ovog puta nastupa sa, takođe, veoma interesantnom numerom "Keva".

002

- Svi takmičari su praktično već pobednici i njihove pesme će zasigurno obeležiti dobar deo ove godine, a sve numere će se naći na CD-u City recordsa "Festival hitova" koji će svetlost dana ugledati pre same manifestacije. Ovo je prvi put da će iako jefestival donekle takmičarski, sve pesme biti prezentovane 15 dana pre polufinala. Sve podjednako imaju šansu da postanu veliki hitovi i pre same odluke žirija ili publike - saopštio je direktor PR sektora i jedan od selektora festivala Darko Popović i dodao:

- Pozivamo sve radio stanice da preuzmu numere sa festivala i u ponedeljak počnu da ih emituju u svom programu. A u nedelju na ponedeljak one će se naći i na Pink music festival youtube kanalu. Od ponedeljka na svim Pinkovim programima moći ćete dovoljan broj puta da čujete sve pesme, dok će se na Pink music kanalu vrteti isključivo te kompozicije.

Na festivalu će svi učesnici imati scenski performans kakav se viđa najčešće samo na Eurosongu. Sve pesme će pratiti odličan scenski nastup koji će osmišljavati najbolji domaći koreografi i scenografi.

IMG_3067

Voditeljski par Nina Radulović Lečić i Vlada Stanojević predstavili su i svoj novi projekat "Bravo šou" koji će započeti sa emitovanjem jedan dan pre festivala, u nedelju 26. aprila. U pitanju je jedna od najglamuroznijih scena do sada i jedan od najskupljih muzičko-igranih projekata ikada prikazanih u Srbiji.

- Jedna veoma velika ekipa saradnika uključena je u ovaj projekat. Među njima su veoma poznati dramaturzi poput Nebojše Romčevića, reditelji poput Dragana Guzijana i glumci poput Seke Sabljić, Branislava Lečića i drugih... Na glamuroznoj sceni najvećih dimenzija ikada nastupiće najveće regionalne zvezde koje će izvesti spektakularne nastupe - rekao je Vlada Stanojević.

- Veoma se radujem što ćemo pred kraj ove televizijske sezone gledaocima ponuditi jedno lepo osveženje i razonodu. Svi uživamo u pripremi šou programa i festivala - dodala je Nina Radulović Lečić.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti