Natalija Vodjanova: Uzbuđenje pred porođaj

Natalija Vodjanova: Uzbuđenje pred porođaj

Autor: | 13/04/2014

0

Ruska manekenka Natalija Vodjanova veoma je posvećena obavezama vezanim za njenu fondaciju za pomoć deci "Nejked Hart", ali u poslednje vreme najviše vodi računa o sebi pošto je u poodmakloj trudnoći. Tridesetdvogodišnja Ruskinja majka je troje dece, a dolazak četvrtog očekuje se u maju. To je njeno prvo dete sa dečkom Antoanom Arnom, sinom modnog mogula Bernarda Arnoa. Uprkos poodmakloj trudnoći, buduća majka nedavno je pokušala da učestvuje na Pariskom polumaratonu, na kome trči poslednje četiri godine.
- Toliko sam se radovala tom događaju da sam pomislila da bih mogla da ga istrčim. Pokušala sam, ali sam posle trista metara shvatila da to nije bila dobra ideja. Naravno, znala sam da ove godine neću moći da trčim, ali bilo je mnogo zabavno pokušati - izjavila je za "Hello!" aktivna trudnica.
Ponosna majka dvanaestogodišnjeg Lukasa, sedmogodišnje Neve i šestogodišnjeg Viktora, koje ima iz braka sa bogatim britanskim milijarderom Džastinom Portmanom, oduševljena je reakcijama dece na prinovu koja je na putu.
- Sve troje su veoma uzbuđeni. Stalno mi govore: "Mama, jedva čekamo da beba izađe, jedva čekamo da se igramo sa bebom!" Kada to kažu, zvuči mi kao da bi trebalo da donesem kućnog ljubimca, a ne brata ili sestru - osmehuje se Vodjanova.
Deca su sjajno prihvatila njenog sadašnjeg partnera Antoana i sa njim su uspostavili vrlo blizak odnos. Natalija i Antoan upoznali su se tokom kampanje koju je manekenka radila za modnu kuću Luj Viton, u kojoj je on u to vreme bio na funkciji direktora marketinga. Tridesetšestogodišnji sin modnog magnata Bernarda Arnauta, francuskog milijardera i prvog čoveka imperije "Luj Viton Moet Henesi", sada je prvi čovek pariske kuće "Berluti", a prvo dete sa ruskom lepoticom iščekuje s velikim nestrpljenjem, ali i brigom.
- Antoan je mnogo uzbuđen. Ovo mu je prvo dete, pa se prema nama odnosi vrlo zaštitnički, što mi je nekada smešno. Uznemiri se kada podignem običnu torbu, a kamoli nešto teže. Moram da priznam da je u početku to bilo pomalo frustrirajuće, jer sam se osećala prezaštićeno i pomalo sputano. Svaka žena tada poželi da kaže: "U redu je, sama ću". Sada me takav njegov stav potpuno očarava. Kada bi mogao da me zaveže za krevet narednih mesec dana, sigurna sam da bi to i učinio, ali mi to više ne smeta jer shvatam da se samo brine da sve protekne u najboljem redu - završava lepa Ruskinja.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još