Serena Vilijams: Ponosna sam na svoje obline

Serena Vilijams: Ponosna sam na svoje obline

Autor: | 15/04/2014

0

Serena Vilijams otkrila je da je bila veoma nesigurna u pogledu svog izgleda na početku karijere, ali da sada ne brine zbog toga. Slavna teniserka kaže da je zahvaljujući komplimentima od svojih obožavaoca naučila da prihvati svoje telo i da ga zavoli.
- Kada sam bila mlađa, mislila sam da bi bilo bolje da sam atletske građe, visoka i vitka, a ne da imam ženstvenu figuru. Ali, kada su moji vršnjaci počeli da mi prilaze i da mi govore da me vole zbog mog izgleda, to mi je dalo motivaciju - rekla je ona i dodala:
- Naučila sam da budem ponosna na svoje obline i da prihvatim svoje velike grudi. Važno je da volite sebe i da shvatite da ste predivni bez obzira na sve.
Tridesetdvogodišnja teniserka otkrila je da je u privatnom životu potpuno drugačija osoba od one koju pokazuje na terenu.
- Mislim da se u meni kriju dve različite osobe. Tu je Serena Vilijams koju svi znaju. Ona je luda i ona nikada ne greši, ona je ljutita i nije fina, da budemo iskreni. Ja sam takva samo tri sata dnevno kada sam na terenu. Ostatak vremena ja sam samo Serena. Ja sam dvorska luda. Uznemirava me kako se ponašam na terenu, jer to nisam prava ja. Čak se i ja šokiram kada to vidim. Ali sa druge strane, dobro je znati da tokom meča držim sve konce u svojim rukama, jer to nije slučaj u mom privatnom životu.
Početkom 2011. Serena je doživela traumatično iskustvo, kada je hospitalizovana zbog krvnog ugruška u plućima, i kada je za dlaku izbegla smrt.
- Shvatila sam da imam sreće što sam živa i što i dalje igram tenis i da nije kraj sveta ako ne pobedim. Tada sam počela da se zabavljam na terenu. Sada znam da ne moram da igram tenis više ukoliko to ne želim. Igram zato što to volim.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: serena vilijams