Romana Panić: Obnovila vezu sa Fotosom Pitađisom?

Romana Panić: Obnovila vezu sa Fotosom Pitađisom?

Autor: | 16/04/2014

0

Romana Panić i Fotos Pitađis ponovo su obnovili vezu. Pevačica i advokat, koji se u oktobru 2012. godine oženio glumicom s Kipra Nikoletom Karom, u nedelju uveče došli su u jedan popularni beogradski klub, gde su zauzeli jedan od centralnih separea. S obzirom na to da je Romana u petoj sezoni rijalitija "Farma", u kojoj je učestvovala, otvoreno pričala o tome koliko ju je Pitađis povredio, mnogi koji su se te noći zatekli na ovom gradskom mestu bili su veoma iznenađeni kad su ugledali dobro poznati par.
- Romana nije skidala osmeh s lica, a i Fotos je bio veoma raspoložen. Društvo su im pravila dva prijatelja, a stari-novi par je cele noći ispijao šampanjac. Moguće je da su obeležili Romanin rođendan, koji je nekoliko dana ranije proslavila s društvom - kaže izvor s lica mesta i dodaje da su klub napustili pred fajront.
Inače, veza između Romane i Fotosa godinama je intrigirala javnost zbog njihovih čestih svađa i pomirenja. Upoznali su se pre šest godina, nakon što je pevačica iz Banjaluke raskinula dugogodišnju vezu s menadžerom Sašom. Prvi put su raskinuli pre tri i po godine zato što je Fotos dobio sina sa Jovanom Simić. Romana je advokatu brzo oprostila flert s voditeljkom i vratila mu se, a definitivno su prekinuli svaki kontakt kad je on započeo vezu s glumicom Nikoletom Karom, kojom se oženio.
Kako bismo proverili da li je to zaista ponovo buknula ljubav, pozvali smo Romanu, ali se ona nije javljala na telefon.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti