Din MekDermot: Očajnički želi da spasi brak sa Tori Speling

Din MekDermot: Očajnički želi da spasi brak sa Tori Speling

Autor: | 16/04/2014

0

Tori Speling i Din MekDermot već mesecima se suočavaju sa ozbiljnom krizom u braku, koja je prouzrokovana glumčevim neverstvom. Slavni par nedavno je odlučio da sva dešavanja u svom privatnom životu podele sa javnošču u rijalitiju koji uskoro treba da počne sa emotovanjem, a ova odluka šokirala je njihove prijatelje, prenosi magazin "People".
- Odluku da snimi rijaliti nije donela stabilna osoba. Tori je veoma uznemirena i ljuta - otkrio je glumičin dugogodišnji prijatelj.
- Jedan deo nje želi da ga ponizi i povredi pred milionima ljudi. Ona želi da sprovede nekakvu pravdu i da on oseti bol koju je izazvao onim što joj je učinio - dodaje izvor.
Predstojeći rijaliti prikazivaće period otkako je MekDermot otišao na kliniku za odvikavanje od seksa, a biće ukupno emitovano šest sezona. U emisiji, koja počinje sa emitovanjem 22. aprila, gledaoci će videti i trenutak kada MekDermot moli svoju suprugu da ga ponovo primi u njihov porodični dom nakon rehabilitacije.
- Moj život ne znači ništa ako ti nisi u njemu - rekao joj je on.
Izvor je otkrio da Din trenutno živi u njihovoj kući, ali pre svega zbog njihovo četvoro dece.
- Sada su fokusirani na svoju decu. Tori još uvek razmišlja da li će se pomiriti. Din će učiniti sve da ostanu zajedno - zaključuje izvor.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin