Ana Nikolić: Kada budem imala dete posvetiću mu se u potpunosti

Ana Nikolić: Kada budem imala dete posvetiću mu se u potpunosti

Autor: | 17/04/2014

0


Ana Nikolić često je na stranicama žute štampe zbog raznoraznih izleta, pijanih vožnji ili ljubavnih veza i vezica. Ali, izgleda da je i pevačici malo preko glave svega toga i da bi volela da se skrasi.

Da je kod pevačice proradio materinski instinkt svedoči i modna kolekcija koju je napravila za decu i koju je predstavila u utorak na reviji u jednom tržno centru. Ana je otkrila da priprema duet sa "jednim muškim pevačem", da bi, kad bi mogla da bira, volela da otpeva po pesmu sa Stingom i Severinom.

- Ja sam, za one koji to ne znaju, diplomirani dizajner, a kreiranjem garderobe se bavim već nekoliko godina zajedno sa Tijanom Todorović. Ovo je prvi put da sam radila za decu i ponosna sam na te haljinice koje sam osmislila. Dobro se prodaju, mada mi to nije bio cilj, već da izrazim svoju kreativnost - rekla nam je Ana i objasnila koliko joj, ustvari, znači dečija kolekcija koju je kreirala.

- Ja obožavam decu i žarko želim da postanem majka u bliskoj budućnosti. Međutim, ja sam perfekcionista i sve što radim u životu radim temeljno, tako bih se i ulozi majke posvetila na taj način. Kada budem imala dete karijera će mi biti na trećem mestu. Ja često delujem neozbiljno, volim da se šalim, jer sam, zapravo, jedno veliko dete. Ali, biti roditelj je ozbiljna 'posao', biti majka je najvažnija uloga u životu svake žene. I zato to kod mene ide sporije, jer kada budem imala porodicu posvetiću joj se potpuno - kaže pevačica a potom i otkriva sa kojim to muzičarima bi volela da snimi duet:

- Ovo je ekskluzivna vest za vas - jedan duet je već u planu, muški pevač je u pitanju, ali još uvek ne mogu da vam kažem o kome je reč. Volela bih da snimim duet sa Severinom, na primer, a od inostranih pevača... biću neskromna - sa Stingom!

Izvor: Mondo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana nikolić

Pročitajte još