Milan Kalinić: Neprijatnosti iza scene "Plesa sa zvezdama"

Milan Kalinić: Neprijatnosti iza scene "Plesa sa zvezdama"

Autor: | 18/04/2014

0

Milan Kalinić želi da napusti šou "Ples sa zvezdama" koji se emituje na Prvoj televiziji. Glumac i voditelj imao je, kako saznaje Kurir, sastanak s producentima, na kojem je zahtevao da više ne nastupa u paru s Jelenom Kolarević.
- Milan ne krije nezadovoljstvo svojom učiteljicom plesa i partnerkom u takmičenju, a čak je i javno ogovara pred učesnicima. Nakon prošlonedeljne emisiji tražio je hitan sastanak s produkcijom. Njegov kategorični zahtev bio je da mu promene partnerku, ili će napustiti takmičenje - kaže izvor Kurira blizak produkciji i dodaje:
- Kalinić nije zadovoljan načinom rada. Posebno ga nervira što se prema njemu ponaša kao velika profesorka. On je pričao da mu je govorila da ljudi glasaju za njih samo zbog nje i da njega ne cene kao glumca i plesača. Na drugoj strani, Jeleni su veoma zasmetale njegove šale, a skoro je zaplakala kad je u jednom od predstavljanja izgovorio da pleše s babom.
Da nešto nije u najboljem redu između Jelene i Milana primetili su i članovi žirija. Plešući mambo glumac je dozvolio da partnerka posrne u njegovim rukama i izgubi korak. Pozvali smo Jelenu Kolarević za komentar, ali ona nije ni demantovala ni potvrdila naša saznanja.
- Moraćete da razgovarate s produkcijom. Ne mogu da dajem izjave. Takav sam ugovor potpisala - rekla je kratko Jelena za Kurir.
Milan Kalinić bio je zbunjen kad smo mu postavili pitanje o sastanku s produkcijom i njegovom ultimatumu.
- Nije tačno da sam tražio da je zamene. Moja profesorka je povređena - rekao je Kalinić i dodao da su i drugi te večeri grešili.
Milan i Jelena u nedelju bi trebalo da plešu engleski valcer uz pesmu Džeja Ramadanovskog "Sunce ljubavi". A da li će i dalje igrati zajedno zavisi najviše od odluke produkcije.

Izvor: Kurir

Foto: Prva

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin