Kejt Hadson: Kraljica osmeha u koju se zaljubio svako ko ju je upoznao

Kejt Hadson: Kraljica osmeha u koju se zaljubio svako ko ju je upoznao

Autor: | 20/04/2014

0


Svako ko je sa Kejt Hadson proveo samo nekoliko minuta u istoj prostoriji, do ušiju se u nju zaljubio. Šarmantna glumica kojoj osmeh ne silazi s lica osoba je koja će vam se na prvi pogled svideti za sva vremena. Puna pozitivne energije, toliko zrači da prostor u kome boravi odmah „ogreje sunce”. Iako važi za „zlatno dete zlatne glumice“, umela je i sama da pametno iskoristi nasleđeni talenat, ne želeći da ima posla sa bilo kakvim roditeljskim vezama, vezicama i „podvezicama“. Pošto je svima bilo jasno čime će se baviti, „Goldi Hon Mlađa“ prvi put se na velikom platnu pojavila 1986. godine pored majke u „Divljim mačkama“. Dalje je sopstvenim snagama krčila put, od niskobudžetnih ostvarenja do najvećih bioskopskih hitova. Dobila je „Zlatni globus“, a umalo se dočepala i „Oskara“ za veoma zahtevnu ulogu Peni Lejn u drami simboličnog naziva „Korak do slave“. Budući da je njena majka urnebesno smešan stanovnik Holivuda, Kejt je nasledila zarazni osmeh, nemirne plave lokne i vesele oči.
Za rokera Krisa Robinsona udala se na dočeku 2000. godine. Već narednog meseca izjavila je da njen brak nije savršen, a „žuta štampa“ jedva je dočekala da problematičnom Robinsonu nakalemi lude noći s grupi devojkama, zalivene litrima alkohola i kokainom. Kejt je ostala imuna na medijska peckanja, pre svega da bi od pritiska javnosti zaštitila njihovog sina Rajdera Rasela. Na kraju su se ipak razveli, ne komentarišući razloge koji su doveli do razlaza. Glumica se jedino našalila da je na ličnom primeru pokazala „kako se otarasiti muža za sedam godina“.
- Kada sam srela Krisa, odmah sam se zaljubila. Upoznali smo se u četvrtak, počeli smo da živimo zajedno u nedelju, na jesen smo dobili dete i posle sedam godina se razveli. S obzirom na to da imamo sina, mi smo, u suštini, nastavili da živimo zajedno. Tako smo se dogovorili. Očigledno, ništa nije savršeno, ali naš razvod nikada ne bih smatrala greškom. Može se čak reći da je to najbolje što nam se ikada desilo - našalila se Kejt.
Ubrzo krenula je dalje kada je upoznala Metjua Belamija, frontmena grupe „Muse“, i pre dve godine rodila sina Bingama. Međutim, život na različitim kontinentima uslovio je da stave tačku na dugu vezu i razočaraju sve koje su posle nedavne veridbe očekivali venčanje. Kejt nije mnogo očajavala. Štaviše, zablistala je na postoskarovskoj „Vanity Fair“ žurki gde je, slobodno se može reći, izgledala bolje nego ikad, što i nije mnogo iznenadilo one koji je dobro poznaju jer u njenom životu nema mesta za očajanje.
- Uz osmeh i savršen sklad emocija, svoje životne univerzume oplemenjujem pozitivnom energijom. U njima ima mesta za sve profesionalne uspehe, ali i za životne lomove. Tu drugu stranu ne želim da delim sa svima, jer postoje ljudi koji se naslađuju nečijom nesrećom, a tu su i oni koji bi mogli da se zaista zabrinu zbog mojih problema. Dovoljno je što ja brinem, mada ni to ne traje dugo. Pored dvoje male dece nemate previše vremena za loše misli jer morate da razmišljate šta ćete dalje. Najbitnije je da žena ima samopouzdanja i da radi ono što je čini srećnom - iskrena je Kejt.
Kraljica osmeha dokazala je zašto je njena majka Goldi savršen trener za srećan život. Iako je odrastala u holivudskom okruženju, prilično je konzervativna u vezi s nekim stvarima, ali je u svakom trenutku spremna da se našali. I da nasmeje sve koji se nađu u blizini.
- Kada se ne osećam dobro, volim da odem u šoping i da na sebe stavim gomilu bižuterije. To me pokreće, uliva mi energiju. Ja sam hipik u srcu iako mi je porodica na prvom mestu.
Za svaki od poslednja tri filma zaradila je sedam miliona dolara. I pored velikog bogatstva, toliko je neposredna i opuštena da joj nikada nije palo na pamet da, na primer, uveća poprsje ili ode na operaciju ušiju. Plaši se, kaže, čak i danas veoma popularnih i bezbolnih laserskih tretmana. Veći deo zarade ulaže u humanitarni fond, koji je osnovala sa majkom, i tako pomaže ugroženoj deci širom sveta. Njih dve često priređuju dobrotvorne večeri i aukcije, a stalne su gošće manifestacija koje organizuje fondacija Novaka Đokovića.
Skromna i neposredna, Kejt je pre nekoliko meseci propisno šokirala javnost kada je otkrila da većina njenih koleginica ne može sebi da priušti haljine koje nose na crvenim tepisima, i da ih zbog toga samo pozajmljuju od poznatih dizajnera.
- Svi misle da mi izdvajamo basnoslovne sume za te krpice, ali to nije ni blizu istine s obzirom da su one papreno skupe. Ja ne mogu da ih priuštim, pogotovo zato što kod kuće imam dvoje dece kojima je potrebno školovanje. Skromnosti me je naučila majka, koja me je uvek savetovala da ne rasipam ukoliko ne moram - kaže slavna glumica, koja se odnedavno i sama bavi dizajniranjem. U saradnji sa En Tejlor kreirala je kolekciju malih crnih haljina, koja će biti lansirana 10. aprila, a za ovu kampanju slikala se sa svojim sinovima Raselom i Bingamom.
Žena koja uspeva da spoji kalifornijski kul stil, glamur crvenog tepiha i evropski šik, postala je i novo zaštitno lice brenda „Lindeks“.
- Uživala sam u radu na ovoj kampanji. Komadi objedinjuju svakodnevni šik i boemske trendove, udobne krojeve sa određenom strukturom. Linija je veoma izražajna, sveža i jedinstvena, i vrlo pristupačna. Namenjena je apsolutno svim ženama i zato verujem da će ovog proleća i leta biti pravi hit.

Piše: Snežana Ilić, Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: kejt hadson