Katarina Šišmanović: Razočarana nakon napuštanja "Plesa sa zvezdama"

Katarina Šišmanović: Razočarana nakon napuštanja "Plesa sa zvezdama"

Autor: | 22/04/2014

0


Voditeljka Katarina Šišmanović juče se oprostila od takmičenja nakon što je u duelu za opstanak izgubila od Nigora, koji je dobio više glasova žirija.

- Juče nije bio moj dan. Žao mi je što žiri ne gleda kompletno učešće u takmičenju, već sudi po poslednjem izvođenju. Mogli su bar ovog puta da mi progledaju kroz prste. Veoma sam umorna, što se sigurno odrazilo na moj ples. Sama sam kriva što sam ispala. Ne bi bilo lepo da nekog drugog krivim. Falio mi je odmor, samo jedan slobodan dan bi učinio da sve ispadne mnogo bolje. Salsa mi nije legla najbolje, trebalo je više da vežbam i rezultat ne bi bio ovakav - kaže Katarina za “Blic”.

Ona dodaje da joj je žao što zbog ispadanja iz takmičenja neće često viđati ekipu s kojom je vredno radila, ali napominje da će joj prijati odmor.

- Žao mi je što sam ispala zbog ljudi s kojima sam sarađivala, ali moram da se posvetim više svojoj emisiji „Sve za ljubav“, koju sam zbog „Plesa sa zvezdama“ zapostavila. Mislila sam da sve mogu da postignem, ali je očigledno ovo za mene bio preveliki zalogaj - kaže voditeljka.


izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti