Momčilo Otašević: Proslava godišnjice skladne veze sa devojkom Tinom

Momčilo Otašević: Proslava godišnjice skladne veze sa devojkom Tinom

Autor: | 22/04/2014

0

Na godišnjicu svoje veze, glumac Momčilo Otašević otkriva šta je sve proživeo kraj devojke Tine Jovetić, priča o sitnim čarkama koje se ponekad dešavaju među njima i ističe koliko je zaljubljen

Nakon što su se prve ljubavne iskre između glumca Momčila Otaševića (24) i studentkinje Tine Jovetić (23) pojavile još dok su zajedno pohađali osnovnu školu u rodnom Cetinju, prošle godine igrom sudbine ponovo su im se ukrstili putevi i od tada uživaju u skladnoj romansi. Zaljubljeni par nedavno je proslavio godinu dana veze koju su, kako kažu, obeležili usponi i padovi, kao i brojna iskušenja, ali nakon što su prevazišli sve prepreke, došli su u fazu da svakodnevno slave svoj romantični odnos. Ovaj Crnogorac sa privremenom adresom u Zagrebu, izgleda da će nastaviti život u prestonici Hrvatske, što mu ne predstavlja problem jer oseća da je dobrodošao širom regiona.

- Kada sam srećan, zadovoljan i ispunjen poslom koji radim, ljubavlju svoje devojke i prijatelja, svaki dan mi je razlog za slavlje. Volim da obeležim datume koji su nam privatno važni, a tako je bilo i za godišnjicu naše veze, kada smo nekoliko dana uživali u Beču i nakon toga posetili Milano. Trudim se da svoja česta odsustva Tini nadoknadim zajedničkim putovanjima. Nadam se da ćemo u narednim mesecima posetiti još neke od destinacija koje su na našem spisku želja – kaže glumac kome ni to što je često razdvojen od svoje drage ne predstavlja problem.

- I kada smo se upoznali, zbog posla nisam boravio u Crnoj Gori, tako da smo u našu priču ušli sa svešću o tome da ćemo često biti razdvojeni. To ima i svojih prednosti jer se često uželimo jedno drugog i više cenimo vreme koje provodimo zajedno. Predrasuda je da su Crnogorci stameni i retko kad iskazuju emocije, naprotiv, verujem da sam romantičan i tu stranu sopstvene ličnosti volim da pokazujem Tini – iskren je Momčilo koji, mada više nego ikad uživa u svojoj vezi, još ne razmišlja o braku.

- Odlazak kod matičara nije nešto što planiramo i o čemu razgovaramo. Mladi smo i sada je najvažnije da nam bude lepo, da što više uživamo u zajedničkim trenucima, pustolovinama, a iskreno i u svađama. Šalu na stranu, nekada su mi veoma interesantne naše zajedničke čarke, pa namerno provociram svoju devojku, što nju onda dodatno iznervira i sve to postane jedna interesantna dramska situacija koja samo mene zabavlja – otkriva kroz osmeh Otašević i potom ozbiljnim tonom dodaje.

- Priznajem da se odavno nisam divnije i spokojnije osećao. Sve je drugačije kada kraj sebe imate osobu koja će svaki vaš dan učiniti lepšim, a samim tim i vas. Nadam se da i ja na isti način utičem na Tinu. Kraj sebe imam devojku koja nije sklona euforiji i vrlo realno sagledava svet oko sebe. Tina je moj glas razuma i oslonac. Ona me u potpunosti razume i veruje mi, što je veoma bitno – kaže popularni Crnogorac koji se trenutno posebno raduje novim filmskim, pozorišnim i televizijskim projektima koji ga očekuju ovog proleća i leta.

- Radim punom parom, nekada i po šest dana nedeljno, ali ne bih da zvuči kao da se žalim jer zaista uživam u glumi. Ne zapostavljam ni angažmane u predstavama u kojima igram, tako da je najtačniji odgovor na pitanje gde živim: U bivšoj Jugoslaviji! Mnogo putujem i za sada mi to ne predstavlja problem. Jedva čekam leto i predstave koje me očekuju. Nakon snimanja serije Zora dubrovačka, putujem u Crnu Goru gde snimamo četvrtu sezonu serije Budva na pjenu odmora. Nakon toga najverovatnije nastavljam svoj život u Zagrebu jer me očekuje snimanje još jedne serije, ali o ovom projektu za sada ne mogu mnogo da govorim – kaže Momčilo.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin