Saša Popović: Iznenađenje od saradnika povodom 60. rođendana

Saša Popović: Iznenađenje od saradnika povodom 60. rođendana

Autor: | 25/04/2014

0

Pevačica Lepa Brena još jednom je pokazala koliko poštovanje ima prema saradnicima, pa je direktoru Granda Saši Popoviću čestitala rođendan iz dalekog Majamija. Kako pevačica nije u prilici da uživo proslavi rođendan sa dugogodišnjim saradnikom, direktnim uključenjem u emisiju Grand čestitala mu je ovaj radostan dan:
- Sale, srećan ti rođendan. Hvala ti na svoj podršci koju si mi pružao tokom karijere - poručila je pevačica putem Skajpa, a čestitkama se pridružio i njen sin Stefan.
Pored toga, na inicijativu Lepe Brene, zaposleni u "Grand produkciji" organizovali su Popoviću žurku iznenađenja povodom njegovog jubilarnog 60. rođendana.
Iako je trenutno u Americi, Brena je uspela da Popovića gane do suza, i to zahvaljujući svom suprugu Bobi Živojinoviću, koji je sve njene ideje sproveo u delo.
- Moji saradnici, na čelu sa Bobom i Brenom, ganuli su me do suza. Šokiran sam, ovako lepo iznenađenje nisam očekivao ni u snu. Kako da ne budem iznenađen kad su usred velikog posla, koji svi obavljamo na televiziji koja je tek počela da radi, uspeli da izdvoje vreme i da mi spreme iznenađenje, a da pri tom ja ne saznam. Sad vidim da su na tome radili više nedelja i izuzetno sam im zahvalan na pažnji - kaže slavljenik.
Svi zaposleni nosili su majice s natpisom "The Grandfather", doneli su veliku bocu šampanjca i tortu sa ilustracijom Popovića za klavirom. Među mnoštvom poklona izdvojio se kolaž napravljen od fotografija koje su obeležile njegov život i karijeru, a koji su simbolično naslovili "Mojih prvih 60".

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti