Vlado Georgiev: Gostuje u šouu "Ples sa zvezdama"

Vlado Georgiev: Gostuje u šouu "Ples sa zvezdama"

25/04/2014

0

Plesni podijum će se i ove nedelje od 21 čas vrteti u ritmu tanga, rumbe, sambe ili nekog drugog sporijeg ili bržeg plesa, dok će se na njemu okretati 11 zvezda sa svojim plesačima. Vip takmičari, Nikolija, Ivan, Niggor, Tanja Petrović, Vanesa, Aleksandar, Tanja Bošković, Milan, Lena, Nemeš i Milojko pokazaće nam kako su savladali nove koreografije i potrudiće se da zasene druge takmičare, osvoje što više sudijskih poena i glasova publike kako bi izbegli odlazak u plesni duel. Nikome nije svejedno kada dođe do završnog dvoboja jer je jasno da i ovog puta jedan par napušta takmičenje.
Do sada su šou napustili kreator Saša Vidić, manekenka Tamara Paunović i prošle nedelje voditeljka Katarina Šišmanović, koja je izgubila u baražu od Niggora.
I sudije su spremne da nam svojim komentarima približe svaki ples sa stručne i tehničke strane, ukažu na greške u koracima i jasno kažu, ili čak i prikažu kako treba igrati. Ali, kao što smo do sada imali priliku da vidimo, bez obzira na njihovo mišljenje, glas publike je presudan.
Kada u nedelju takmičari otplešu svoje plesove, publika uzima stvar u svoje ruke. Kako je publika glasala i ko ide u duel saznaćemo u ponedeljak od 21 čas, kada će se da sve protekne u što boljoj atmosferi pobrinuti i muzički gost Vlado Georgiev. Popularni pevač neće plesati u "Plesu sa zvezdama", ali će uz njegovu pesmu sigurno mnogi poželeti da zaplešu. Vlado će u emisiji najaviti i svoj koncert koji će održati 16. maja u Kombank areni.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin