Tijana Dapčević: Ipak bez supruga na Evrosongu

Tijana Dapčević: Ipak bez supruga na Evrosongu

Autor: | 26/04/2014

0


Iako je nedavno dala intervju za magazin Hello u kom je tvrdila da je suprug Milan organizator čitavog njenog nastupa na Evrosongu, Tijana Dapčević, predstavnica Makedonije na ovom muzičkom takmičenju, u maju će u Dansku ipak ići bez svoje jače polovine.

- Milan mi je apsolutno najveća podrška i saveznik u svemu, ali on će, nažalost, ostati kod kuće sa našim sinom Vukom i odatle će navijati za mene. Vuk je ipak mali za putovanja, tako da će se tih nekoliko dana družiti samo sa tatom - kaže Tijana.

Ona očekuje podršku svih zemalja bivše Jugoslavije, ali nije opterećena plasmanom.

- Pisali su da idem na pobedu, ali nije to baš tako. Plasman mi jeste bitan, ali daleko od toga da je od presudnog značaja. Najvažnije mi je da predstavim sebe i svoju zemlju na najbolji način i učiniću sve da to tako i bude - poručuje pevačica.

Makedonka će ipak uz sebe imati jednog člana porodice, jer sa njom putuje sestra Tamara Todevska koja će joj pevati prateće vokale. S druge strane, njena prijateljica Leontina Vukomanović, kako se spekuliše, nije održala obećanje da i ona bude prateći vokal jer se u međuvremenu posvađala sa Tijanom.

A intervju u kom Tijana tvrdi da i Milan ide sa njom možete pročitati OVDE!

Autor: Life Content
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin