Marija Veljković: Spremna za dolazak prinove

Marija Veljković: Spremna za dolazak prinove

Autor: | 28/04/2014

0

Glumica i voditeljka "TV Slagalice" Marija Veljković Milovanović iako je u osmom mesecu trudnoće, i dalje radi nesmanjenom žestinom. U intervjuu za "Blic TV magazin" ona je govorila o trudnoći, suprugu Milanu, ali i o njihovom sinu Đurađu, koji se raduje dolasku sestre.
- Ušla sam u osmi mesec trudnoće i nosim devojčicu. Ako na porođaju prođem kao i sa prvim detetom, biće super - kaže Marija.
Voditeljka otkriva da se tokom trudnoće ugojila 12 kilograma, ali da joj to ne smeta da i dalje bude vrlo aktivna.
- I sa prvom trudnoćom sam radila do poslednjeg dana. “TV Slagalicu” ću snimati još tri nedelje, odnosno do kraja ciklusa. Ovog meseca sam vodila i dečji maraton, a vodiću i Beogradski maraton. U predstavama sam igrala do kraja šestog meseca. Jednostavno, ne mogu da tumačim devojku sa trudničkim stomakom - ističe Marija, i dodaje da je planirala da već od septembra ponovo počne da radi.
Kaže da ima velike razlike između prve i ove druge trudnoće.
- Prvi put mi se činilo da sam imala više energije, da sam sve mogla da uradim, a sada imam i Đurađa. To znači ranije ustajanje i trčanje za njim pošto ima 21 mesec. Ne mogu da ga ne uzmem kada mi on to traži, da mu ne dohvatim nešto što želi ili da ga ne izvedem napolje. U tom smislu mi je teže - pojašnjava Marija.
Đurađu stalno priča kako će dobiti sestru, iako je mali, neke stvari ipak razume.
- Ujutro, kada se probudi, kaže “beba i sestra” i onda me pomazi po stomaku. Srećna sam što Đurađ voli da spava do 10, tako da ustanem oko 9, popijem kafu, pogledam mejlove, a kada se on probudi sve se vrti oko njega. I pored svega stignem i kod frizera, kozmetičara, da se vidim sa drugaricama... Koliko god da volim svog sina, on je najveća ljubav mog života, mislim da žena ne treba da zapusti neke svoje rituale. Smatram da je kod svake majke bitno da ima taj ventil, a moj ventil je posao - priča ponosna mama, i otkriva da Milan i ona planiraju i treće dete, ali da će za sada malo pričekati.
- Milan mi je bio najveća pomoć. Veoma sam ponosna što sam udata za čoveka koji pripada manjini muškaraca u ovoj državi. On radi preko dana, ali kada se nakon posla vrati kući, bukvalno sve radi. Ništa mu ne pada teško, ni da presvuče sina, da ga nahrani, uspava, a ni da se igra sa njim. Maksimalno me odmenjuje u svemu. Čak mu nisu strani ni kućni poslovi. Ponekad se naljuti kada me vidi da u domu puno radim. Inače, Đurađ i ja smo se najeli njegovih uštipaka i palačinki. Sve ume dobro da skuva, ali i fantastično mesi, pravi pice... Priznajem da ja to ne umem dobro, kao on - kaže Marija.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još