Tori Speling: Završila u bolnici usred bračnih problema sa Dinom MekDermotom

Tori Speling: Završila u bolnici usred bračnih problema sa Dinom MekDermotom

Autor: | 28/04/2014

0

Izreka koja kaže da nevolja nikada ne dolazi sama pokazala se istinitom u životu Tori Speling. Naime nekadašnja zvezda serije "Beverli Hils" u tajnosti je prevezena u bolnicu, gde boravi najmanje proteklih šest dana. Uzrok njenih zdravstvenih poteškoća još uvek nije otkriven, a njen suprug Din MekDermot, koji je nedavno priznao da ju je varao, navodno je sve vreme uz nju.
- Stizao bi oko deset sati ujutru i uglavnom ne bi odlazio sve do osam uveče. Izgleda kao da je veoma zabrinut i pod velikm stresom. Donosio je Tori hranu i napuštao bi je samo kako bi izašao napolje na svež vazduh ili da telefonira - rekao je izvor za "E! News".
Vesti o glumičinoj hospitalizaciji pojavile su se pet dana nakon što je emitovana prva epizoda dokumentarnog rijalitija "True Tori", u kojem su supružnici otkrili bračne probleme sa kojima se suočavaju. Tori je bila u očaju nakon što je saznala da je Din imao aferu sa 28-godišnjom Emili Gudhend tokom putovanja u Toronto u decembru prošle godine. Nakon toga, on se prijavio u ustanovu za rehabilitaciju, gde se navodno lečio od zavisnosti od seksa. Slavni par zajedno ima četvoro dece, Lijama (7), Stelu (5), Heti (2) i 20-mesečnog Fina.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti