Tijana Dapčević: Otputovala u Dansku na Eurosong

Tijana Dapčević: Otputovala u Dansku na Eurosong

Autor: | 29/04/2014

0

Pevačica Tijana Dapčević je u emisiji Bulevar u 5 do 5 pričala o predstojećem izboru za pesmu Evrovizije i planovima koje ima za vreme boravka u Kopenhagenu.

Izbor za pesmu Evrovizije uskoro počinje, a tom prilikom je u emisiji Bulevar u 5 do 5, na televiziji B92, gostovala Tijana Dapčević, predstavnica Makedonije.

Pevačica je sa gledaocima podelila šta je to što će prvo uraditi kada sleti u Dansku, ali i otkrila kako će izgledati deo nastupa na samom izboru.

- Kada stignem u Dansku, prvo što ću da uradim jeste da popijem pivo sa kolegom Sergejom Ćetkovićem - rekla je Tijana uz osmeh.

Kada je reč o samom nastupu, pevačica je otkrila da će se na sceni pojaviti u bojama sportskog kluba Partizan, i uz to dodala da bi bila podjednako ponosna da nastupa za Srbiju.

- Bila bih ponosna da predstavljam Srbiju na Evroviziji. Makedonija mi je prvi dom, ali je Srbija drugi - istakla je pevačica u emisiji.

Tijana Dapčević će na izboru za pesmu Evrovizija nastupiti pesmom To The Sky. Numeru su komponovali Darko Dimitrov i Lazar Cvetkoski, tekst je napisala Elena Risteska, dok je tekst za englesku verziju napisala Laura Rosca.

Izvor: Story

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin