Pičiz Geldof: U tajnosti posetila kliniku za odvikavanje dve nedelje pre smrti

Pičiz Geldof: U tajnosti posetila kliniku za odvikavanje dve nedelje pre smrti

Autor: | 02/05/2014

0

Dve nedelje pre tragične smrti, Pičiz Geldof u tajnosti je posećivala jednu kliniku za rehabilitaciju, otkrivaju britanski mediji. Dvadesetpetogodišnja zvezda, koja je najverovatnije preminula od posledica predoziranja heroinom, najmanje šest puta viđena je u jednoj ustanovi u Kentu, kako bi uzela recepte za metadon, lek koji koriste zavisnici od narkotika kako bi se "skinuli" sa heroina, ali njen suprug Tomas Koen navodno nije znao da ona posećuje centar.
- Poslednji put sam je video pre nekoliko nedelja. Bila je dobro, ali bila je i tajnovita. Nosila je kapuljaču kako bi se sakrila. Prvi put kada sam je video, učinila mi se poznatom, i samo smo pričali o nekim stvarima. Rekao sam joj da mi deluje poznato, a ona mi je rekla da se zove Pičiz. Tada sam shvatio da je to Pičiz Geldof. Rekla mi je da nikome ne govorim ništa i da ne želi da njen suprug sazna. Delovala je kao normalna devojka - otkrio je izvor, te dodao da je Pičiz, koja je sa Koenom imala sinove Astalu i Fedru, tvrdila da njen suprug ne bi razumeo njen problem i da je bila zabrinuta kako će to uticati na njihov porodični život.
- Nije želela da njena porodica i njen suprug saznaju za posete i to je bila stroga tajna. Dolazila je sama po recepte svake nedelje. Najviše je bila zabrinuta zbog muža. Govorila je da je on porodičan i dobar čovek i da on to ne bi razumeo.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Piciz Geldof