Bane Janković: Katarinu volim kao prvog dana

Bane Janković: Katarinu volim kao prvog dana

04/05/2014

0

Bane Janković ostavio je sve stvari u stanu u kom je živeo sa Katarinom Živković i nastavio da radi kao njen menadžer, te joj zakazuje što više nastupa da bi više vremena provodio s njom.
- Nas dvoje smo odrasli i zreli ljudi. Nastavili smo da sarađujemo poslovno, pa tako i putujemo zajedno kada su u pitanju nastupi koje sam ja ugovorio - istakao je Janković za "Blic".
On planira da se vrati u stan gde je živeo sa pevačicom, a u kojem su mu posle raskida ostale sve stvari.
- Napustio sam naš zajednički dom i vratio se kod roditelja na Novom Beogradu. Počeo sam da treniram, imam više vremena za drugove, posvetio sam se poslu, ali ništa nije isto... Vratiću se u stan u kom smo živeli čim se ona bude preselila u onaj koji je kupila, a koji se trenutno renovira - kaže Janković.
On ne krije da ipak priželjkuje drugačiji rasplet.
- Ne mogu ništa da planiram jer ništa ne zavisi od mene. Katarinu volim kao prvog dana i tu se ništa nije promenilo. Odluka o raskidu je bila njena, a ne moja, tako da, kada bih se ja pitao, pomirili bismo se već danas - kaže maneken koji je sa pevačicom započeo vezu u rijalitiju "Farma", u kojoj je ona pobedila.
- Lagao bih kada bih rekao da ne bih voleo da se pomirim sa Kaćom. Dugo smo bili zajedno, planirali smo decu i porodicu... Teško mi je bez nje. Sve mi nedostaje.

Izvor. Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti