Milan Kalinić: Napuštanje "Plesa sa zvezdama" izazvalo različite komentare

Milan Kalinić: Napuštanje "Plesa sa zvezdama" izazvalo različite komentare

Autor: | 05/05/2014

0


Milan Kalinić i Jelena Kolarević od sinoć više nisu deo šoua "Ples sa zvezdama".
Na početku emisije mogli smo videti devet umesto deset parova spremnih za ples, a voditeljka Irina Radović najavila je prilog kojim je objašnjeno koji par nedostaje i zbog čega. Ili baš i nije?!
Naime, mogli smo videti kako Milan Kalinić odlazi kod lekara, koji mu nakon kratkog pregleda saopštava da zbog povrede koju je zadobio na fudbalu više ne može da učestvuje u ovoj humanitarnoj emisiji. Međutim, mnogim gledaocima bilo je veoma sumnjivo što je baš on morao da napusti šou, navodno zbog povrede, nakon što se već nedeljama šuška da je u veoma lošim odnosima sa Jelenom i da je čak uslovio produkciju da mu zamene plesnu partnerku, inače će u suprotnom odustati, a Kolarevićeva je čak i plakala u emisiji uživo nakon što su se ti napisi pojavili, što je Milan objasnio povredom - ovoga puta njenom.
Još sinoć, odmah nakon što je saopšteno da ovaj par napušta takmičenje, na Tviteru su se pojavili komentari o tome kako se Kalinić na ovo odlučio iz drugih razloga, kao i da je očigledno zaboravio da je reč o humanitarnom šou programu, te da je dozvolio da njegova sujeta bude jača od nastojanja da se pomogne onome kome je to potrebno.

ples-sa-zvezdama-milan-kalinic-foto-promo
Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti