Elizabet Harli: I dalje volim bivšeg verenika

Elizabet Harli: I dalje volim bivšeg verenika

Autor: | 05/05/2014

0

Elizabet Harli u novom intervjuu po prvi put je otvoreno progovorila o raskidu veridbe sa Šejnom Vornom. Britanska filmska zvezda, koja je sa nekadašnjim igračem kriketa bila u vezi tri godine, priznala je da joj je raskid veoma teško pao.
- Konačno smo se rastali u novembru prošle godine i to je bio veoma tužan period za oboje - rekla je ona.
- Neko vreme mi je bilo veoma teško, ali sada sam dobro. Zapravo, u mom životu sve cveta i u poslovnom i na privatnom planu.
Četrdesetosmogodišnja Elizabet i australijski sportista verili su se u oktobru 2011. godine, a ona kaže da se nada da će sa Šejnom ostati u prijateljskim odnosima.
- Ljubav nije prekidač koji možeš da uključiš i isključiš kad god poželiš, i naravno da ga još uvek volim - kaže glumica, te ističe da je i dalje u kontaktu sa njegovom porodicom, te da planira da se vidi sa Šejnovo troje dece, 17-godišnjom Bruk, 15-godišnjim Džeksonom i 12-godišnjom Samer, kada oni ovog leta posete Englesku.
Još uvek nije poznato šta će se desiti sa njihovom raskošnom 13-sobnom kućom u Engleskoj koju su zajedno kupili i renovirali, ali Elizabet kaže da će najverovatnije ona živeti u njoj sa 12-godišnjim sinom Damijanom. Glumica je trenutno u vezi sa fotografom Dejvidom Jerovom.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin