Sergej Ćetković: Siguran u uspeh na Evrosongu

Sergej Ćetković: Siguran u uspeh na Evrosongu

Autor: | 06/05/2014

0

Popularni kantautor Sergej Ćetković veruje u dobar plasman na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.
- Drago mi je da se pesma "Moj svijet" dopada ljudima. Verujem da ću ući u finale. Iako nisam tip koji voli bilo kakav vid takmičenja, učešće sam shvatio kao ozbiljan zadatak. Očekivanja su velika i mnogo se govori o plasmanu i pobedi. To može da optereti! Ipak, ovoga trenutka sam zaista rasterećen jer verujem u sebe - kaže Sergej Ćetković za "Blic".

Zašto ste tek posle nekoliko godina prihvatili poziv vaše rodne Crne Gore da je predstavljate na Evrosongu?

- To je velika čast, ali sam zbog primarnog posla od kojeg živim morao da prolongiram s tim. Poslednjih šest meseci odvojio sam za evrovizijsku priču. Cilj mi je da predstavim svoju zemlju i sebe na najbolji način.

Koliko vaša porodica trpi zbog Evrosonga i hoće li vaše ćerke i supruga Kristina biti s vama u Danskoj?
- Trudim se da porodica ne oseti koliko napora ulažem. Kristina će, kao i svaki put do sada, biti moja najveća podrška. Njeno prisustvo kada se radi o velikim stvarima u mom životu, mi najviše znači i želim da zajedno podelimo iskustvo i uzbuđenje koje nas očekuje u Kopenhagenu.

Ko se od vaše konkurencije izdvaja?
- Uvek sam bio sklon kritikama Evrosonga jer sam smatrao da nema dobrih i kvalitetnih kompozicija. Sada je situacija potpuno drugačija i ima mnogo zanimljivih kompozicija i izvanrednih izvođača. Dopada mi se Aram MP3 iz Jermenije, kao i predstavnici Švedske, Španije, Makedonije...

Koliko ćete pažnje posvetiti stajlingu i da li ste spremni da nas iznenadite promenom imidža?

- Već 15 godina sam na sceni i nema odstupanja u scenskom prikazu od onog kakav sam privatno. Ono što je u meni, to je i na meni. Nekada to nekome izgleda jednolično bez dovoljno mašte, ali sve preko toga ne bih bio ja. Što se tiče mog nastupa u Kopenhagenu, hoću da to ostane mala tajna i za nekoga možda prijatno iznenađenje.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još