Anđelina Džoli: Mislila sam da nikada neću osetiti ljubav

Anđelina Džoli: Mislila sam da nikada neću osetiti ljubav

Autor: | 07/05/2014

0

Anđelina Džoli progovorila je o svojoj deset godina dugoj vezi sa Bredom Pitom, te priznala da je mislila da nikada neće pronaći ljubav svog života.
- Nikad nisam mislila da ću imati decu, da ću biti zaljubljena, da ću upoznati pravu osobu. Odrasla sam u rasturenom domu, pa sam nekako prihvatila da su neke stvari samo bajka, te ih nisam ni tražila - rekla je ona, te dodala da su i posle decenije zajedničkog života ona i Bred srećniji nego ikada.
- Mi smo dve individue koje su inspirisane jedna drugom, koje su izazov jedna drugoj, koje nadopunjuju jedna drugu i koje jedna drugu prelepo izluđuju. Posle svih ovih godina, mi imamo zajedničku istoriju, a kada imate istoriju sa nekim, onda ste prijatelji na veoma realan, dubok način, da postoji takva udobnost, lakoća i duboka ljubav koja proizilazi iz toga što ste prošli kroz toliko toga zajedno.
Anđelina se prisetila i svoje mladosti kada ju je pratila reputacija holivudske "loše devojke", čemu su doprinele brojne afere, propali brakovi i tetovaže, ali ona ističe da je to daleko od njene prave ličnosti.
- Pogrešno sam predstavljena kao osoba koja želi da bude buntovnica. To zapravo nije bila potreba za destruktivnošću ili buntom, već potreba da pronađem pun glas, da odguram zidove oko sebe, da budem slobodna - objasnila je ona.
- Kada steknete osećaj da vas guraju ka određenom načinu života, vi počnete to da odgurujete od sebe. To može da deluje veoma čudno i može biti shvaćeno na pogrešan način, a u stvari samo sam pokušavala da otkrijem ko sam.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još