Tijana Dapčević: Drama na Evrosongu

Tijana Dapčević: Drama na Evrosongu

Autor: | 08/05/2014

0

Iako nikada nije imala strah od zatvorenog prostora, makedonska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu Tijana Dapčević doživela je ozbiljan šok kada se njen lift zaglavio i tako je zarobio na sat vremena. Dapčevićeva je u tom trenutku bila sa sestrom Tamarom i devojkama koje su prateći vokali, a prava drama usledila je kada je lift počeo da se drma. Tada su svi počeli da paniče i lupaju o vrata, piše Alo!
- Tijana je sa devojkama napustila hotelsku sobu i krenule su ka liftu jer su žurile na generalnu probu. Kada su ušle, odjednom je lift stao između spratova. U prvom momentu one se nisu uplašile, ali kada je svetlo samo počelo da se pali i gasi i kada lift stao, uhvatila ih je strašna panika - priča za "Alo!" izvr koji je u Tijaninom timu u Danskoj i dodaje da je ova nesvakidašnja drama trajala sat vremena jer su domaćini odmah reagovali, međutim, za Tijanu i devojke u liftu ovo je trajalo celu večnost.
Verujemo da ovaj nemio događaj neće imati posledice na izvođenje pesme "To the sky" koju Tijana peva večeras i da će poput Sergeja Ćetkovića proći u finale. Kada smo je putem SMS-a pitali da nam prokomentariše neprijatnu situaciju u kojoj se našla ona je kratko odgovorila:
- Sad mi je smešno, a tada sam plakala od straha. Bilo, pa prošlo. Budite uz mene večeras!

Izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti