Stejsi Kibler: Bivšem dečku Džordžu Kluniju čestitala veridbu

Stejsi Kibler: Bivšem dečku Džordžu Kluniju čestitala veridbu

Autor: | 08/05/2014

0

Stejsi Kibler čestitala je svom bivšem dečku Džordžu Kluniju na veridbi sa Amal Alamudin. Tridesetčetvorogodišnja zvezda raskinula je dve godine dugu romansu sa zvezdom filma "Gravitacija" prošlog jula, ali kaže da je srećna što on sada želi da se skrasi sa britanskom advokaticom.
- Ona želi puno sreće svakom svom bivšem momku, uključujući i Džordža - rekao je izvor za E! News.
Otkako je raskinula sa Klunijem, Stejsi je novu ljubav pronašla u zagrljaju Džastina Pobrea, za kojeg se udala u februaru i sa kojim sada čeka svoje prvo dete. Prijatelji holivudskog glumca, koji je jednom prilikom izjavio da se nikada neće oženiti, smatraju da Kluni zapravo treba da joj bude zahvalan, jer mu je Stejsi pomogla da prevaziđe strah od vezivanja.
- Ona je bila jedna od prvih žena sa kojom je bio u vezi, a koja je imala svoj život. Privlačilo ga je to što je ona veoma slatka i što ima dobro srce - rekao je izvor.
Kluni je u vezi sa Amal od prošlog oktobra, a zaprosio ju je prošlog meseca prstenom od sedam karata koji je sam dizajnirao, na večeri u njegovom domu u Los Anđelesu. Pedesetdvogodišnji glumac i 16 godina mlađa Amal planiraju da se venčaju kasnije ovog leta.
- Venčanje ih čeka za samo četiri meseca, ali oni žele da se venčaju krajem leta, odnosno početkom septembra, pre nego što se Amal vrati na posao - kaže izvor.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti