Viktorija Bekam: Rođendanska pustolovina u Grand Kanjonu

Viktorija Bekam: Rođendanska pustolovina u Grand Kanjonu

Autor: | 08/05/2014

0

Kažu da život počinje u četrdesetoj, čak i onima za koje nam se čini da su do tada živeli mnogo uzbudljivije od običnih smrtnika. Tako je i Viktorija Bekam, ultimativna trendeseterka, ikona stila novog veka, sinonim za uspešnu ženu današnjice i posvećena majka, jedva dočekala da se upozna sa izazovima koje nosi peta decenija. Iako je postigla sve što se može, pa i više od toga, supruga slavnog fudbalera priznaje da je srećna što se konačno oslobodila raznih pritisaka, nesigurnosti i tereta koje je imala tokom mlađih dana. I njeni prijatelji tvrde da izgleda bolje nego ikad i da joj zavide na energiji koje sada ima više nego kada je sa "spajsicama" počinjala karijeru.
- Jedva čekam da vidim šta mi sve donose četrdesete. Iako sam odrasla u imućnoj porodici i još u ranim dvadesetim osetila čari slave i velikog bogatstva, sa ove vremenske distance mogu da kažem da se i pored svega toga nisam osećala sigurno. Nisam bila izgrađena kao ličnost i plašila sam se mnogih stvari i izazova s kojima sam morala da se suočim. Zato mi je drago što te godine ostavljam iza sebe i što sam uspela da se potpuno ostvarim kao žena - rekla je nekadašnja "spajsica", koja je u muzičkom svetu sa svojim bendom dostigla neslućenu popularnost i harala top listama postavši planetarna senzacija, potom se udala za Dejvida Bekama, rodila četvoro dece i postala priznati kreator čije se mišljenje u modnoj industriji visoko kotira.
Jedna od najuticajnijih žena planete jubilarni rođendan proslavila je 17. aprila u krugu porodice, sa kojom je uživala u avanturističkom putovanju po zapadu Amerike. Po njenoj želji, nije bilo nikakve glamurozne lumperajke, torte od deset spratova ili šampanjca koji bi tekao u litrima. Zabava za odabrane prijatelje održana je u japanskom restoranu "Nobu", njenom omiljenom mestu u Malibuu. Na spiku gostiju našli su se i Eva Longorija, poznati kuvar Gordon Remzi i ostale članice sastava "Spice Girls". Dejvid je suprugu iznenadio dijamantskom narukvicom vrednom preko šezdeset hiljada dolara, dok su joj deca poklonila plišane medvediće.
Već ujutru su se Bekamovi uputili na Divlji zapad. Celog dana Viktorija je obasipala društvene mreže fotografijama iz detinjstva, ali i onima koje je snimila u Arizoni, dok je, u stilu pravog pustolova, sa Dejvidom i decom obilazila Grand kanjon i reku Kolorado. Bleštava svetla Los Anđelesa zamenila je mirom ove neukrotive divljine, a iz vrtoglavo visokih potpetica bez probleme ušla u patike za planinarenje. Odseli su u spa centru Amangiri. Viktorija je u jednom trenutku postavila i sliku na kojoj se vidi kako uživa u zagrljaju supruga dok su se opuštali na ležaljci. Slavni fudbaler pokazao je mišićave i tetovirane grudi, a ona je pokraj njega ležala u kupaćem kostimu. U porodičnom albumu našle su se i fotografije gde njihovi sinovi Bruklin, Romeo i Kruz razgledaju predeo u kojem su snimane čuvene scene iz kaubojskih filmova, dok Dejvid na ramenima i sa kamerom oko vrata nosi dvogodišnju kćerku Harper Seven.
- Ovo su posebni, čarobni dani u kojima uživam sa mojim divnim suprugom i decom. Sve vas mnogo volim - napisala je ispod jedne od slika na kojoj se vidi kako sedi na litici sa koje se pruža veličanstven pogled na Grand kanjon i Huverovu branu na granici sa Nevadom.
Bekamovi su se preselili iz Londona u Los Anđeles kada je Dejvid dobio ponudu da igra za tamošnji klub "Galaksi". To je bio presudan trenutak kada se u Viktoriji probudila i velika želja za kreiranjem odeće. Na nju je svakako uticala i činjenica da se tokom boravka u Kaliforniji sprijateljila s mnogim holivudskim zvezdama, kojima je često radila stajling pred važne događaje. Nakon povratka u Britaniju potpuno se posvetila svom brendu i gotovo preko noći postala veoma uticajna u modnom svetu. Iako se, nakon što je Dejvid okačio kopačke o klin, njihov život odvija na relaciji London-Los Anđeles, Viktorija često ističe kako joj nedostaje topla kalifornijska klima i opušten način života po kojem su Amerikanci poznati. Tamo nije morala da obraća previše pažnje na oblačenje, iako joj je moda jedna od najvažnijih stvari u životu, a paparaci su često imali prilike da ulove i njen osmeh koji je do tada vešto kila kada bu se našla u javnosti.
Pred proslavu rođendana Viktorija je otkrila da slobodno vreme provodi tako što po ko zna koji put gleda kultnu seriju "Seks i grad", sluša muziku Barbre Strejsend i gazi grožđe bosim nogama u vinogradu koji ona i Dejvid imaju u čuvenoj vinskoj dolini Napa.
- Ono što o meni sigurno ne znate jeste da se mnogo smejem, da obožavam da putujem, jašem i planinarim, da su mi najveća inspiracija deca i sve majke ovog sveta koje uspevaju da održe ravnotežu između profesionalne i roditeljske karijere. Posle svega što se dešavalo tokom ovih mojih četrdeset godina, mogu slobodno da kažem da je majčinstvo moj najveći uspeh. Bruklin, Romeo, Kruz i Harper su jedino što mi je zaista važno - rekla je Viktorija nekoliko dana pre nego što je proslavila rođendan i sa porodicom krenula u avanturu koja ih je čekala u Grand kanjonu.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti