Dženifer Lorens: Progovorila o romansi sa Nikolasom Holtom

Dženifer Lorens: Progovorila o romansi sa Nikolasom Holtom

Autor: | 08/05/2014

0

Dženifer Lorens otkrila je detalje o svojoj romansi sa glumcem Nikolasom Holtom, kojeg je upoznala na snimanju filma "X-Men: First Class". Iako su veoma zaljubljeni, slavni par vrlo retko govori o svojoj vezi, i retko su zajedno viđeni u javnosti, a slavna oskarovka objašnjava da je to zbog njihovih brojnih obaveza.
- Kada smo zauzeti, složili smo se da se međusobno ignorišemo. Ne potpuno, ali nijedno od nas dvoje se ne ljudi kada onaj drugi ne odgovori na poruku ili na poziv. Naši životi su veoma zauzeti, ali znako ko šta radi i verujemo jedno drugom - objasnila je glumica.
Iako se šuškalo da Dženifer i Nikolas planiraju veridbu, ona kaže da je još rano za takav korak.
- Mi smo veoma mladi, i da živimo u istom gradu, živeli bismo zajedno. Ali, makar ovako znam da se on bavi istim poslom kao i ja, možemo da izlazimo i da živimo svoj život, ali i da znamo da imamo jedno drugo - istakla je ona.
Na pitanje koje osobine je privlače kod suprotnog pola, Dženifer odgovara:
- Izgled je važan. Niko ne može da odoli prelepom licu. Srećom, ja imam jedno takvo. Mislila sam na svog dečka, a ne na svoje lice - našalila se ona, te dodala da lepota ipak nije prioritet.
- Humor i inteligencija su ključni. Izgled veoma brzo može da izbledi. Volim jedinstven um.
Zahvaljujući ulogama u filmovima kao što su "Igre gladi" i " Silver Linings Playbook", za koji je osvojila Oskara, ali i svom opuštenom stavu i smislu za humor, Dženifer je za kratko vreme osvojila veliki broj fanova i postala jedna od najtraženijih holivudskih glumica. Ipak, ona kaže da je svesna da to neće večno trajati.
- Niko ne može zauvek da ostane voljen. Nikad nisam verovala u to. Samo čekajte, ljudima ću jednom dosaditi. Moje fotografije su svuda, moji intervjui su svuda...

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin