Tori Speling: Skupoceni poklon od supruga za godišnjicu braka

Tori Speling: Skupoceni poklon od supruga za godišnjicu braka

Autor: | 09/05/2014

0

Tori Speling i Din MekDermot i pored brojnih problema kroz koje prolaze, obeležili su osmu godišnjicu svog braka. Kanadski glumac, koji je završio na rehabilitaciji nakon što je prošle godine imao aferu, svake godine tim povodom svoju suprugu obraduje prstenom, a ove godine odlučio je da se dodatno potrudi, te joj je poklonio prsten od 18-karatnog zlata sa safirima i rubinima.
- Din je želeo da sačuva tradiciju i da proslavi njihovu godišnjicu i njihovu ljubavnu priču veoma posebnim, prelepim zlatnim prstenom sa mnogo boja. Dopalo mu se šarenilo i želeo je kamenje. Prsten je veoma upadljiv i drugačiji. Želeo je poseban komad nakita, nešto što će joj značiti. Želeo je da se pojavi pred Tori sa prelepim prstenom - otkrio je juvelir Nil Lejn, i dodao da je ovim gestom MekDermot uspeo da smanji napetost u svom braku.
- Din je izgledao veoma uzbuđeno što će joj pokloniti prsten. Poslao mi je poruku u kojoj mi je rekao da je Tori oduševljena i da joj se veoma dopao. Rekao je da joj je to omiljeni od svih koje je do sada dobila.
Možda će ovaj skupoceni poklon pomoći slavnom paru, čiji je brak trenutno u ozbljnim problemima, a koje su odlučili da podele sa javnošću u rijalitiju.
- Time što je pristao da snimi rijaliti, Tori je shvatila da Din želi da spasi njihov brak. Ali, ona mu neće olakšati situaciju - rekao je izvor.
Čini se da je Din, pored prstena, svoju suprugu za godišnjicu obradovao brojnim poklonima, pošto je pre nekoliko dana viđen kako kupuje u prodavnici donjeg veša, a u sredu slavni par je otišao na intimnu večeru u jednom restoranu.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin