Tijana Dapčević: Ponosna i srećna nakon neuspeha na Evrosongu

Tijana Dapčević: Ponosna i srećna nakon neuspeha na Evrosongu

Autor: | 09/05/2014

0

U drugoj polufinalnoj večeri Evrosonga pesmom nam se predstavilo petnaest zemalja od kojih je deset dobilo šansu da se bori za prvo mesto u velikoj finalnoj večeri. Nažalost, u njoj nećemo videti makedonsku predstavnicu Tijanu Dapčević.
Nakon radosti zbog proslaska crnogorskog predstavnika, Sergeja Ćetkovića, juče smo se razočarali jer u finalu nećemo videti i makedonsku predstavnicu, Tijanu Dapčević. Iako je njena pesma "To the sky" energična i ima svetske bitove, glasovi publike širom sveta odlučili su da ipak ima boljih od nje.
Tijana se na svom Tviter profilu zahvalila svim svojim vernim fanovima, koji su joj pružali podršku tokom celog takmičenja. Priznala je da nije tužna, baš zbog njenih obožavaoca.
- Ja sam ok, pošto imam sve vas. I ja sam ponosna i srećna osoba - napisala je Tijana.
U finalu, koje će se održati 10. maja, uživaćemo u pesmama: Švedske, Slovenije, Poljske, Rumunije, Norveške, Grčke, Malte, Belarusije, Finske, Austrije, Crne Gore, Mađarske, Rusije, Jermenije, Azerbejdžana, San Marina, Ukrajine, Švedske, Holandije, Islanda, koje su se pridružili velikoj stalnoj petorski, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji, kao i zemlji domaćinu, Danskoj.

Izvor: Story

Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti