Vlado Georgiev: U kontaktu sa bivšim devojkama

Vlado Georgiev: U kontaktu sa bivšim devojkama

Autor: | 10/05/2014

0


Da stara ljubav zaborava nema, svaki put se pred svoj koncert uveri i pop pevač Vlado Georgiev. Tako mu se mobilni telefon usijao i pred ovogodišnji spektakl koji će 16. maja održati u „Areni“, budući da su ga zbog karata zvale mnoge bivše devojke.

- Tačno je da me zovu, bivše me se sete samo pred koncert. Ali dobro je da se uopšte jave, to znači da smo ostali u dobrim odnosima - kaže Vlado, koji je na pitanje da li će ih smestiti sve u istu ložu odgovorio kroz smeh.

- Kako koju. Bilo je i onih koje me nisu zvale, a neke koje nisu zaslužile sam poslao na biletarnicu da same kupe karte - otkriva popularni Barba, koji i dalje važi za jednog od najpoželjnijih neženja na našim prostorima.

- Više me vi novinari pitate kada ću da se oženim, nego majka. A voleo bih uopšte da nemam tu titulu najpoželjnijeg neženje, međutim, dok spremam ovako veliku stvar kada je koncert u pitanju ne razmišljam o tome - istakao je Georgiev, poručivši da još uvek ne zna kako doći do bine koja će biti smeštena na sredini „Arene“.

izvor: Alo!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin