Vladimir Stojković: Progovorio o incidentu u noćnom izlasku

Vladimir Stojković: Progovorio o incidentu u noćnom izlasku

Autor: | 12/05/2014

0


- Primio sam udarac u glavu, ali se sada dobro osećam - kaže za „Blic“ sportista koji je, iako je imao telohranitelja pored sebe, u petak dobio batine.

Vladimir Stojković je vikend započeo provodom. Međutim, sve se po njega završilo prilično loše. Naime, iako ima službeno policijsko obezbeđenje, koje ga čuva još od 2010. godine, golman je ipak dobio batine na jednom splavu.

Stojković, koji je za „Blic“ potvrdio da je lakše povređen nakon što je dobio nekoliko udaraca, najviše u glavu, nije hteo da otkrije kako je do tuče došlo.

Prema rečima nekih očevidaca, golmana je napao jedan od gostiju, nakon što je ovaj izašao iz toaleta. Mladić je gurnuo Stojkovića, a ovaj mu je uzvratio, i tu je počela tuča.

- Vladimira su sproveli sa splava dok se držao za glavu. Videlo se da krvari s leve strane. Bilo je veoma kasno, oko pola četiri ujutro, i svi su počeli da se razilaze. Da se nije umešalo obezbeđenje splava, ko zna kako bi se sve završilo - rekao je za „Blic“ jedan od očevidaca.

Iako je ispred splava bila interventna policija, kao i saobraćajna, koja tuda redovno patrolira, Stojković (slika od petka), kako saznajemo, incident nije prijavio nadležnima. Kako kaže, i čovek iz Stojkovićevog obezbeđenja je povređen. On, kao i golman, pomoć su potražili u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Zanimljivo je da je Stojković napadnut nakon što je u toalet krenuo za jednom atraktivnom plavušom kojoj se celo veče udvarao.

- Njih dvoje su kratko razgovarali. Ona ga je očigledno odbila jer je on revoltirano rekao: „Šta, kao nećeš sa mnom?“. Devojka se tada vratila prijateljima, a onda je došlo do tuče - kaže naš sagovornik.

Da stvar bude još komplikovanija, iste večeri na tom splavu bili su i navijači Crvene zvezde. Nekolicina njih je pravila probleme, pa ih je obezbeđenje izbacilo. Zasad nije poznato da li je momak koji je napao nekadašnjeg golmana i Zvezde i Partizana navijač ili ne.

- Nije bio nikakav skandal, niti opšta tuča. Stojkovića je jedan dečko odgurnuo u prolazu i obezbeđenje ga je uklonilo sa splava - rekao nam je menadžer tog kluba.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin