Tanja Savić: Dušan i ja se nikada nismo bolje slagali

Tanja Savić: Dušan i ja se nikada nismo bolje slagali

Autor: | 12/05/2014

0


Umesto planiranih mesec dana Tanja Savić ostala je u Australiji mnogo duže, što je ponovo pokrenulo priče da se razvodi, te da je suprug Dušan ne pušta da se vrati u Srbiju.
Prošlog petka, međutim, pevačica je sletela u Beograd sa mužem i sinovima Maksimom i Đorđem, a osmeh na njenom licu bio je dovoljan da shvatimo da je u njenom braku sve u najboljem redu.

- Stvarno ne razumem dokle će se više pisati o razvodu i kome je to uopšte interesantno. Živim sasvim običan život i ne dajem povoda za skandale, ali oni nikako da me zaobiđu - kaže Tanja za Star.

Znači između tebe i Dušana je sve u redu?

- I više od toga. Čini mi se da se nikad nismo bolje slagali i razumeli. Kako vreme prolazi, tako imamo sve više razumevanja, a ako i dođe do nekih čarki, to je više duhovito nego što je ozbiljno.

Šuška se da si opet trudna?
- Otkud sad to? Nisam trudna, ali želim da rodim još jedno dete iako Dušan kaže da su nam Maksim i Đorđe sasvim dovoljni. (smeh) Trudnoću dobro podnosim, tako da meni ne bi bio problem da svake godine rađam po jedno. (smeh)

A karijera?
- Pa evo, sad sam se vratila i spremam veliki povratak na scenu. Novi singl "Tvrđava od ljubavi" je gotov, a narednih nedelja ću snimiti i spot. Pred leto planiram još jednu pesmu da izbacim i da malo promenim imidž. Publika stalno traži nešto novo, a i ja volim promene.

Da nećeš postati plavuša?

- Videćete. Ne želim još ništa da otkrivam, ali biće to veliko iznenađenje za moju publiku.

Jesi li zažalila što si uzela muža za menadžera?
- Ni najmanje. Mogu ti reći da nikad nisam imala boljeg menadžera od njega. On sve dogovori, prati me na nastupima i čuva...

OSTATAK INTERVJUA I ŠTA TANJA KAŽE NA TO ŠTO JE SLAVICA ĆUKTERAŠ RASKINULA VERIDBU SA VLADOM AVRAMOVIM MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU KOJI JE VEĆ NA KIOSCIMA!

star naslovna

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin