Miloš Biković i Dragan Kojić: Učestvovali na humanitanom meču

Miloš Biković i Dragan Kojić: Učestvovali na humanitanom meču

Autor: | 17/05/2014

0

Glumci filma „Montevideo, Bog te video!“ prošle nedelje pobedili su pevače „Granda“ u humanitarnoj utakmici „Navijaj za život“, koja je održana na stadionu Fudbalskog kluba „Voždovac“.
Za glumačku ekipu tri gola su dali Viktor Savić i Predrag Vasić, dok je gol za suparnički tim dao Saša Kapor. Utakmica se igrala za četvorogodišnjeg Uroša Karapandžića obolelog od cerebralne paralize.
Uprkos kiši i vetru Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Andrija Kuzmanović, Ivan Zekić i drugi glumci izašli su na teren, a njihov tim bio je ojačan proslavljenim fudbalskim zvezdama Zoranom - Batom Mirkovićem, Ivicom Kraljem, Pericom Ognjenovićem i drugima. Zajedničkim snagama glumačke zvezde i fudbalske legende pobedile su „grandovce“.
Ipak, i pevači su se dobro držali. Osim Saše Kapora borili su se i Marinko Rokvić, Boban Zdravković, Dragan Kojić Keba, Darko Lazić, Stefan Petrušić, Slobodan Vasić i drugi, ojačani poznatim sportskim imenima, Ljubinkom Drulovićem i Goranom Bunjevčevićem. Saša Popović je kao selektor bodrio svoj ekipu sa ivice terena, a selektor glumačke ekipe bio je Aleksandar Radošević.


Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti