Nina Janković: Zbog poplava ne razmišljam o venčanju

Nina Janković: Zbog poplava ne razmišljam o venčanju

Autor: | 18/05/2014

0

Nina Janković iz Beogradu juče je s verenikom Matijom Dečićem otputovala u rodni Šabac kako bi dala svoj doprinos i podršku sugrađanima u odbrani od poplava.
- Došla sam u Šabac jer nisam mogla da izdržim da slušam priče o tome kakvo je stanje u mom gradu. Roditelji i porodica su dobro. Moja braća i verenik Matija otišli su na Savu da sa ostalim ljudima brane grad od nadolazeće vode. Ja pomažem mojima i ljudima u komšiluku kojima treba topli obrok - kaže Nina za Kurir.
Glumica koju je proslavila uloga slikarke Valerije u filmu "Montevideo, vidimo se" potresena je situacijom u celoj zemlji. Nina zasad ne planira da pomera venčanje, koje je ranije zakazala za 31. maj, ali ističe da o njemu uopšte ne razmišlja u ovoj izuzetno teškoj situaciji po stanovnike Srbije.
- Veoma mi je žao što se sve ovo dešava. Zaista u ovim momentima uopšte ne razmišljam o svadbi - ističe Jankovićeva.
Inače, Nina i Matija sudbonosno „da“ izgovoriće u Beogradu. Atraktivna Šapčanka nosiće venčanicu Ivane Rabrenović, a goste će zabavljati "Bla-bla bend". Glumici će kum biti kolega i drug s klase Miodrag Radonjić. Nina i Matija u vezi su četiri godine i još ne razmišljaju o prinovi, ali bi voleli da imaju veliku porodicu.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin