Pamela Anderson: Otkrila potresne detalje iz svog detinjstva

Pamela Anderson: Otkrila potresne detalje iz svog detinjstva

Autor: | 18/05/2014

0

Pamela Anderson šokirala je javnost kada je u potresnoj ispovesti otkrila da je od ranog detinjstva bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Strašne detalje iz svoje prošlosti otkrila je pred oko 200 zvanica tokom svog govora na gala večeri organizovanoj povodom lansiranja fondacije koja nosi njeno ime, a koja se bori za brava životinja.
- Nisam imala lako detinjstvo. Iako sam imala brižne roditelje, od šeste godine zlostavljala me je dadilja - rekla je 46-godišnja zvezda na događaju organizovanom u okviru Filmskog festivala u Kanu, na kojem je prisustvovala sa suprugom Rikom Solomonom.
Šest godina kasnije, Pamela je ponovo bila žrtva seksualnog zlostavljanja.
- Otišla sam u kuću dečka moje prijateljice, a njegov stariji brat želeo je da me nauči da igram "bekgemon", što je doveo do masaže, a masaža se kasnije pretvorila u silovanje. On je imao 25 godina, a ja 12 - ispričala je ona.
Njenim mukama tu nije bio kraj, pošto je dodala da ju je jednom prilikom tadašnji dečko silovao zajedno sa šestoricom prijatelja. Pamela priznaje da je tada pomišljala i da sebi oduzme život, ali da ju je spasila ljubav prema životinjama.
- Spasila me je naklonost prema životinjama, one su mi prirodno prišle. Drveće mi je govorilo. Nisam bila sigurna zašto sam živa. Moja odanost je ostala sa životinjskim carstvom. Zaklela sam se da ću ih štititi. Oni su mi bili jedini prijatelji dok nisam dobila decu - zaključila je glumica.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin