Dženifer Lopez: Napisala svoju prvu knjigu

Dženifer Lopez: Napisala svoju prvu knjigu

Autor: | 19/05/2014

0

Dženifer Lopez odlučila je da svoja iskustva o životu i ljubavi podeli sa ostatkom sveta, te je napisala svoju prvu knjigu koja nosi naziv "True Love". Knjiga će biti objavljena u oktobru na engleskom i španskom jeziku.
- Nisam započela ovaj projekat sa željom da to objavim. To je počelo kao dnevnik one godine kada sam krenula na turneju. Ali, to se vremenom tokom putovanja pretvorilo u nešto drugo. Iznenadila sam sama sebe i shvatila da pišem knjigu - ispričala je pevačica, koja je juče postala prva žena dobitnica priznanja za muzičku ikonu na dodeli Bilbord nagrada.
Dženifer je otkrila i da je deo prihoda od prodaje knjige namenjen njenoj humanitarnoj fondaciji, čiji je cilj da unapredi zdravlje i dobrostanje žena i dece. Ona je priznala da je bila nervozna zbog otkrivanja nekih stvari u svojoj knjizi, ali da je shvatila da će time pomoći drugima koji se suočavaju sa preprekama i teškim trenucima.
- Čak i danas se pitam da li je dobra odluka da objavim obu knjigu. Ne želim da to bude predstavljeno na pogrešan način, samo želim da podelim nešto što sam naučila od ljudi koji mogu da pomognu - poručila je ona.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin