Anđelina Džoli: Bred i ja se svakodnevno suočavamo sa izazovima u braku

Anđelina Džoli: Bred i ja se svakodnevno suočavamo sa izazovima u braku

Autor: | 21/05/2014

0

Deset godina nakon početka njihove romanse, Anđelina Džoli otkrila je šta čini njenu vezu sa Bredom Pitom toliko jakom. Čuvena glumica istakla da je joj je Bred i više od partnera, te da se svakodnevno trude da sačuvaju stabilnost svog odnosa.
- On je moja porodica. On nije samo ljubavnik i partner, on je sada moja porodica, što je predivno. Mi imamo zajedničku prošlost i naporno radimo da našu vezu učinimo sjajnom - rekla je ona i dodala:
- Nikada se ne opuštano i ne uzimamo jedno drugo zdravo za gotovo. Kao i svi, i mi imamo svoje izazove, ali borimo se da sačuvamo svoju vezu.
Anđelina je potvrdila uzbudljive vesti da će se ona i Bred ponovo zajedno naći na filmskom platnu, nakon što su se upoznali i zavoleli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" 2005. godine.
- To neće biti veliki film, niti akcioni film. To će biti vrsta filma koju mi volimo, ali ne radimo često na takvim projektima. Veoma je eksperimentalan, nezavistan film u kojem ćemo zajedno glumiti i biti veoma sirovi, otvoreni, u kojem ćemo isprobati nove stvari - otkrila je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin