P&G donira Pampers, Always, Safeguard, Duracell i druge proizvode kao pomoć ugroženom stanovništvu

P&G donira Pampers, Always, Safeguard, Duracell i druge proizvode kao pomoć ugroženom stanovništvu

Autor: | 23/05/2014

0

Usled poplava koje su tokom prethodnih dana razorile pojedina područja Srbije, kompanija Procter&Gamble donirala je higijenske proizvode kako bi pomogla porodicama koje su evakuisane iz svojih domova.
Kompanija Procter&Gamble iskreno brine o zajednicama u kojima radi i posluje, i kao segment njihove posvećenosti poboljšanju života ljudi, P&G brendovi, zaposleni, kao i njihovi partneri zajedničkim snagama pokušavaju da pomognu i doprinesu barem delimičnoj normalizaciji stanja u stradalim područjima.
Već u prvim danima poplava, P&G je u saradnji sa svojim distributerom, kompanijom Nelt, donirao 10.000 pelena. Danas kompanija Procter&Gamble, uz logističku pomoć Nelt-a, uručila je Crvenom krstu Srbije još higijenskih proizvoda. Proizvodi poput Pampers pelena i vlažnih maramica, Wash & Go šampona, Safeguard sapuna, Naturella higijenskih uložaka, Bonux deterdženta i Fairy tečnosti za pranje posuđa u narednim danima biće uručeni onima kojima su najpotrebniji.
Pored navedenog, P&G Duracell donirao je preko 15.000 baterija prihvatnim centrima Crvenog krsta.
Ukupna vrednost današnje donacije procenjuje se na približnu vrednost od 90.000 američkih dolara.
- Nažalost, poplave su ostavile mnoge ljude u Srbiji bez doma, neophodnih uslova za život i osnovnih sredstava za održavanje lične higijene. Nadamo se da ćemo ovom donacijom barem malo pomoći onima kojima je najteže i doneti nadu u bolje sutra - izjavila je Cornelia Sofronie, predstavnica kompanije P&G.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti