Milan Kalinić: Veliki povratak na televiziju Pink

Milan Kalinić: Veliki povratak na televiziju Pink

Autor: | 26/05/2014

0

Nakon tri godine, Milan Kalinić se vraća na Televiziju „Pink“, gde je svojevremeno vodio emisije „Sve za ljubav“ i „Leteći start“! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, voditelju je na TV „Prva“ istekao ugovor, a u dogovoru sa čelnim ljudima te kuće odlučio je da prekinu saradnju. Naš izvor otkriva da će se Kalinić opet naći na ružičastoj televiziji.

- Milanu Kaliniću istekao je ugovor na TV Prva i on je sa ljudima iz te kuće imao sastanak i odlučili su da završe saradnju. Dve godine je bio bez angažmana, a uredno je primao platu. Jedina emisija koju je vodio bila je "Izađi na crtu", i to samo nekoliko meseci. Prilikom gostovanja u "Teletonu" na "Pinku", on je iskoristio priliku da porazgovara o novom poslu i eventualnom prelasku na konkurentsku televiziju. Konačna odluka još nije doneta, on je sada u pregovorima, ali ako se dogovore, Kalinić će najverovatnije voditi emisiju "100" sa Suzanom Mančić. On je posle tri godine počeo i da gostuje u njihovim emisijama, te smo ga do sada nekoliko puta videli na ružičastoj televiziji", rekao nam je dobro obavešteni izvor.

Kako bismo proverili informaciju, pozvali smo Milana, ali je ostao nedostupan za komentar, dok su nam ljudi sa TV „Prva“ kratko rekli: "Ugovor sa Milanom Kalinićem je odavno istekao i nismo obnovili saradnju", naveli su u pres službi te kuće.

Izvor: Alo!

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: milan kalinić