Elen Dedženeris i Porša de Rosi: Obnoviće zavete na šestu godišnjicu braka

Elen Dedženeris i Porša de Rosi: Obnoviće zavete na šestu godišnjicu braka

Autor: | 27/05/2014

0

Elen Dedženeris i Porša de Rosi planiraju da obnove svoje bračne zavete. Voditeljka i glumica, koje su se venčale u avgustu 2008. godine, navodno će organizovati raskošnu ceremoniju u Sidneju u Australiji, kako bi proslavile svoju šestu godišnjicu braka, i tom prilikom obnoviće zavete. Izvor je za magazin OK otkrio da Porša i Elen žele da svima pokažu koliko su posvećene jedna drugoj, posebno nakon što su se nedavno pojavile glasine da se suočavaju sa problemima u braku.
- Mediji su dosta pisali o tome da je njihov brak u problemu. One žele to da demantuju. Žele da organizuju nešto 16. avgusta, na njiovu šestu godišnjicu braka, u Poršinoj rodnoj Australiji. Izabrali su Sidnej jer tu živi dosta gej populacije, i time žele da pruže podršku istopolnim brakovima - rekao je izvor.
Elen i Porša počele su da se zabavljaju 2004. godine, a venčale su se četiri godine kasnije u svom domu u Los Anđelesu pred 19 gostiju. Slavna voditeljka nedavno je demantovala glasine o bračnoj krizi izjavivši za magazin "People" da između njih i dalje postoje snažne emocije.
- Volim je toliko da me to ubija. Istina je da, koliko god to otrcano zvučalo, svakog dana sam sve više zaljubljena u nju. Zaista je tako. Ona me stalno iznenađuje. To je osetio svako ko je pronašao osobu koja vas razume, koja brine o vama, koja vam želi najbolje. Veoma smo srećne jer znamo koliko je to retko - rekla je ona.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još