Čarli Šin: Bivšu suprugu i decu ostavio bez krova nad glavom

Čarli Šin: Bivšu suprugu i decu ostavio bez krova nad glavom

Autor: | 28/05/2014

0

Deniz Ričards (43) i njene ćerke, Sem (10), Lola (8) i Eloiz(2), traže novi dom nakon što im je bivši suprug glumice naredio da se isele iz kuće na Beverli Hilsu. Dom, koji je Čarli Šin(48) kupio za Deniz, prodao je svom prijatelju. Kuća, koju je kupio 2011. godine da mu deca budu blizu, ima šest spavaćih soba i devet kupatila, piše 24sata.hr.

- Čarli je želeo da Deniz napusti kuću, gde je i on sam živeo mesecima, a na sve to nagovorila ga je i njegova verenica i porno zvezda Bret Rosi - kažu advokati glumca. Preseljenje za Deniz neće biti jednostavno jer njene jevojčice idu u školu u blizini kuće.

Sem i Lola imaju pet minuta vožnje od kuće do škole - otkriva izvor. Čarli je Deniz dopustio da ostane u kući dok devojčice ne završe školu, a onda više ne želi da je vidi.

Zvezda serije "Dva i po muškarca" poslednjih meseci javno se sukobljavao s bivšom suprugom, a sve je počelo jer mu Deniz navodno nije dopustila da božićne praznike provede s decom. Putem Tvitera Šin je pisao i da će prestati da joj plaća alimentaciju.

Deniz i Čarli venčali su se 2002. godine, a rastali su se posle četiri godine braka.

Izvor: 24sata.hr

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: čarli šin

Pročitajte još