Kasper Smart: Dečko Dženifer Lopez optužen da je razmenjivao eksplicitne poruke sa transrodnom osobom

Kasper Smart: Dečko Dženifer Lopez optužen da je razmenjivao eksplicitne poruke sa transrodnom osobom

Autor: | 29/05/2014

0

Kasper Smart našao se u središtu skandala kada je otkriveno da je razmenjivao poruke i fotografije eksplicitnog sadržaja sa transrodnom ženom Sofi Visom, prenosi "In Touch". Ovo je otkriveno kada je ovaj model kontaktirala urednika portala TheDirty.com kako bi mu prodala priču i nage fotografije dečka Dženifer Lopez koje navodno poseduje, a pomenuti portal nakon toga je objavio fotografije njihove privatne prepiske na Instagramu. Plesač joj je navodno tražio intimne slike nakon što je komentarisao njene fotografije u bikiniju na ovoj društvenom mreži, a zanimljivo je da je prestao da je prati na Instagramu ubrzo nakon što je priča objavljena u medijima.
- Ona mu je slala nage fotografije i zahtevala od njega da mu pošalje svoje, tako da joj je Kasper zaista poslao fotografije bez odeće. Cele prošle nedelje pokušavao sam da pregovaram sa njom da kupim fotografije, ali to je propalo jer je tražila besmislenu sumu novca koju nisam mogao da priuštim - kazao je urednik Nik Riči i dodao:
- Bio sam šokiran jer sam se pitao da li Kasper zna da je ona transrodna osoba i da li je ona to pokušavala da sakrije, ali sumnjam jer je to očigledno na fotografijama.
Urednik je nakon toga kontaktirao i Smarta putem Instagrama, ali on je negirao da je ova priča istinita.
- Srećom pa nisi potrošio novac, jer takve fotografije ne postoje. Juče sam bio na velikoj humanitarnoj akciji i sada dođem kući i naiđem na ove gluposti - poručio je on.
Plesačev portparol je kasnije za medije izjavio da na Instagramu postoji lažni nalog koji se predstavlja kao on, ali je i potvrdio da je njegov zvanični profil onaj sa kojeg su stigle navodne poruke. Dženifer se još uvek nije oglašavala ovim povodom.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin