Anđelina Džoli: Neprestano sam u strahu da će se nešto loše dogoditi onima koje volim

Anđelina Džoli: Neprestano sam u strahu da će se nešto loše dogoditi onima koje volim

Autor: | 29/05/2014

0

Godinu dana pošto je šokirala svet odlukom da se podvrgne dvostrukoj preventivnoj mastektomiji i naglim gubitkom kilograma, zbog čega su se mnogi zabrinuli za njeno zdravlje i psihičko stanje, Anđelina Džoli zablistala je na premijeri Diznijevog filma "Zla veštica", u kome igra glavnu ulogu. Sa svojim izabranikom Bredom Pitom zasenila je sve koji su ih gledali kako zanosno šetaju crvenim tepihom u Londonu, a slavna glumica obradovala je i reportere jer im je pružila priliku da bace pogled na njena leđa i brojne tetovaže koje je otkrivala otvorena haljina.
Na prijemu u glavnom gradu Britanije dobro raspoložena Anđelina rado je odgovarala na pitanja novinara, a mora se priznati da je prilično iznenadila predstavnike medija otvorenošću koju od nje nisu očekivali. Između ostalog, rekla je da je brižna majka, kao i svaka druga, i da zbog dece često ne može da spava na miru.
- Jednom prilikom nisam mogla oka da sklopim do zore jer je u hotelu u kome smo odseli ograda na stepenicama bila previše niska. Nisam paničar, ali kod mene je stalno prisutan strah da bi nešto loše moglo da se dogodi onima koje najviše volim - istakla je glumica, koja je priznala da nikada nije verovala da će imati decu. Danas ih ima šestoro, a verovatno će usvojiti još koje. Osim toga, šokirala je javnost izjavom da je posle uloge u aktuelnom ostvarenju u kome igra zlu Grdanu počela da razmišlja o povlačenju sa velikog ekrana i da se posveti drugim stvarima.
- Gluma mi više ne predstavlja prioritet. Imam divnu karijeru i srećna sam što sam dobila šansu da ovako dugo radim ono što volim. Verujem da ću se pojaviti u još nekoliko filmova dok se definitivno ne povučem, ali svakako ću se u budućnosti više fokusirati na režiranje i produkciju, kao i na rad pri Ujedinjenim nacijama.
Dok svetski tabloidi poslednjih nedelja neprestano objavljuju razne priče njihovih bivših dadilja i ostalih saradnika, koji ubeđuju svet kako su popularni glumci loši roditelji, a deca sve samo ne vaspitana, holivudska diva tvrdi da je njeno mini-obdanište najsavršenije mesto na planeti.
- Kada sam bila mlađa, nisam ni pomišljala na majčinstvo. Nikad nisam verovala da ću imati decu, da ću biti zaljubljena i pronaći pravu osobu. Bredov dolazak je sve promenio, a dete sam poželela već prvog trenutka kada smo počeli da živimo zajedno. On je divan otac, sve vreme je pored njih ako sam ja zauzeta obavezama. Naravno, ima neuporedivo važnijih stvari od posla. Više volim da ostanem kod kuće, da večeram sa porodicom i čitam deci priče za spavanje.
Iako su zajedno već deset godina, gotovo od prvog kadra koji su snimili za zajedničku akcionu komediju "Gospodin i gospođa Smit", Anđelina otkriva da njihov odnos nije nazadovao, već evoluirao, jer deluju inspirativno jedno na drugo i dopunjuju se, što oboma predstavlja pravi izazov. Dok je pričala o problematičnim periodima iz mladosti, kada je bila destruktivna i buntovna, naglasila je da su mnogi njeni potezi bili pogrešno protumačeni.
- Kada ste mladi, sve što želite je da budete slobodni. Shvatila sam da bi trebalo živeti punim plućima. Ako se plašite da eksperimentišete i rizikujete, to se onda ne zove život. Jedini način da budete na pravom putu je da ostanete verni sebi. Mnogo sam naučila baveći se ovim poslom, ali ne bih volela da se i moja deca jednog dana nađu u tom svetu - priznala je Anđelina, koja svuda vodi Medoksa, Šajlo, Noksa, Vivijen, Zaharu i Paksa.
Izjavom da je venčanje projekat na koji ona i Bred intenzivno misle, američka zvezda ponovo je podstakla glasine da će svoju ljubav uskoro i ozvaničiti. To, takođe, znači da će se imanje Miraval, koje slavni par ima na jugu Francuske, ponovo naći pod opsadom paparaca, jer "eksperti" još veruju da će se svadba održati upravo u mestu gde porodica provodi najveći deo godine.
- Sve osmoro osećamo se pomalo Francuzima. Deca više, jer govore taj jezik bolje nego mi - našalila se zanosna glumica, zagolicavši maštu brojnih radoznalaca koji više od svega žele da saznaju datum njihovog venčanja.
Dok je boravila u Australiji, gde je proteklih meseci režirala film "Nesalomiv", holivudska zvezda odlučila je da dovede sebe u red. Pošto je posle mastektomije naglo smršala i spala na manje od pedeset kilograma, čime je zabrinula i prijatelje i obožavaoce, Anđelina je unajmila fitnes instruktora. Neustrašiva "Lara Kroft", koja je nekada bila u sjajnoj formi i sve opasne scene radila bez pomoći kaskadera, važila je za najseksepilniju ženu današnjice, pa veruje da će uspeti da vrati stari izgled. Za početak, odlučila je da se pravilnije hrani i manje izlaže stresu. Svi koji imaju prilike da je vide dok promoviše novi film kažu da je promena životnih navika urodila plodom. I nadaju se da će odustati od namere da odstranjuje delove tela zbog straha od najtežih bolesti.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin