Kim Kardašijan i Kanje Vest: Spremni za novo proširenje porodice

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Spremni za novo proširenje porodice

30/05/2014

0

Nije prošlo ni nedelju dana od njihovog glamuroznog venčanja u Italiji, a Kim Kardašijan i Kanje Vest već planiraju novo proširenje porodice. Slavni par, koji ima 11-mesečnu kćerkicu Nort Vest, navodno je spreman za još jednu bebu i nada se da će što pre ponovo postati roditelji.
- Oboje žele još dece - rekao je izvor za magazin "People", i dodao da se i Kim raduje prinovi, uprkos tome što se tokom prve trudnoće susrela sa brojnim problemima, a kasnije se podvrgla rigoroznim dijetama kako bi se rešila viška kilograma.
- Kanje je želeo da i ranije počnu da pokušavaju da Kim zatrudni, ali ona je najpre želela da najpre prvo povrati figuru. Ali još dece je definitivno u planu - kaže izvor.
Kim i Kanje trenutno uživaju na medenom mesecu u Irskoj, a iako su mnogi očekivali da će par izabrati luksuzan odmor, oni su se na svom prvom putovanju kao bračni par opredelili za niz "svakodnevnih" aktivnosti, poput vožnje bicikala i odlaska u bioskop. Izvori bliski Kim nedavno su medijima otkrili da ona planira ponovo da zatrudni na medenom mesecu. Tridesettrogodišnja zvezda jednom prilikom je priznala da nije uživala u trudnoći, ali da priželjkuje veliku porodicu.
- Oduvek sam želela šestoro dece. Nakon što sam dobila Nort, sada bih želela da imam milion - rekla je ona.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još