Rob Kardašijan: Zbog žustre svađe propustio venčanje sestre Kim

Rob Kardašijan: Zbog žustre svađe propustio venčanje sestre Kim

Autor: | 30/05/2014

0

Mediji i dalje spekulišu zašto je Rob Kardašijan propustio trenutak kada je njegova sestra Kim Kardašijan izgovorila sudbonosno "da" Kanjeu Vestu na raskošnom venčanju u Italiji, a novi izvori tvrde da se razlog krije u žustroj svađi koja je izbila između njih dvoje dan pre početka ceremonije. Naime, RadarOnline piše da su 27-godišnji Rob i njegova šest godina starija sestra najpre počeli da se prepiru iz nekog bezazlenog razloga, ali da je sve ubrzo preraslo u nešto mnogo ozbiljnije.
- Nakon što su stigli u Pariz, Rob i Kim počeli su da se svađaju jer on nije napuštao hotel. Ona ga je ohrabrivala da izađe napolje i da razgleda grad, što je on odbio. To ju je razljutilo i počeli su da razmenjuju uvrede. Na kraju ga je optužila da je on medijima prenosio negativne informacije o njoj. To je bila kap koja je prelila čašu, jer je to nešto što Rob nikada ne bi učinio - ispričao je izvor.
Rob je u poslednje vreme u centru pažnje javnosti jer se već dugo bori sa viškom kilograma, zbog čega je navodno u depresiji.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin