Gorenje Grupa donira ugroženima u regionu pomoć u vrednosti od 250.000 evra

Gorenje Grupa donira ugroženima u regionu pomoć u vrednosti od 250.000 evra

Autor: | 30/05/2014

0

Gorenje Grupa pruža pomoć poplavljenim područjima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj, donacijom od 250 000 evra u aparatima i besplatnom servisiranju Gorenje aparata u Srbiji. Nakon najvećih poplava koje su zadesile područje Balkana u poslednjih 100 godina, Gorenje Grupa je odlučila da stanovništvu ovog regiona pomogne i omogući lakši povratak u svoje domove. Grupa će pomoć pružiti donacijom u aparatima i besplatnim servisiranjem Gorenje aparata.
Deo budžeta, u iznosu od 1.000 aparata, odnosno 130.000 evra, namenjen je za pomoć srpskom stanovništvu kome su ove stravične poplave uništile imovinu. Donacija će biti realizovana u saradnji sa humanitarnim Fondom B92 i Kriznim štabom Ministarstva privrede, u saradnji sa državnom agencijom SIEPA.
Osim donacije u aparatima, od 28. maja do 21. juna trajaće akcija besplatnog servisiranja Gorenje aparata u poplavljenim područjima Srbije. Svi građani iz ugroženih delova zemlje mogu da se jave Gorenje Servisu na broj telefona 0700 100 700, za intervenciju i sve detalje u vezi sa ovom akcijom. Besplatno servisiranje se finansira iz marketinškog budžeta Gorenja Beograd, kao i donacijama zaposlenih koji su se odrekli dela zarade.
Novac koji preostane nakon donacije aparata iskoristiće se za kupovinu pelena, sredstava za ličnu higijenu i drugih sredstava neophodnih porodicama sa decom.

Izvor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti