Kristina Agilera: Aktivna trudnica

Kristina Agilera: Aktivna trudnica

Autor: | 30/05/2014

0

Pop zvezda Kristina Agilera provela je Dan majki u društvu šestogodišnjeg sina Maksa i verenika Metjua Ratlera, sa kojim očekuje prvo dete. Njih troje uživali su u sunčanom danu u Los Anđelesu, gde su šetali i posetili omiljenu kafeteriju. Iako je u drugom stanju, lepa pevačica vredno radi na svom osmom studijskom albumu, a nedavno je nastupala i na koncertu, u organizaciji kalifornijske radio-stanice "KIIS FM", pod nazivom "Wango Tango", gde je ponosno pokazala svoj trudnički stomak.
Agilera je u martu otkrila javnosti da očekuje drugo dete sa devet godina mlađim Metjuom Ratlerom, sa kojim je u vezi od 2010. godine, kao i da su se njih dvoje verili. Par se upoznao na snimanju filma "Burleska", u kome je pevačica glumila, dok je njen partner bio asistent reditelja. Iako je Kristina tada bila u braku sa Džordanom Bretmenom, sa kojim ima sina, nije želela da se odupre snažnim osećanjima, pa je ubrzo podnela zahtev za razvod braka, koji je i okončan.
Jedna od najpopularnijih pop pevačica nedavno je svojim fanovima na Tviteru otkrila da će njeno drugo dete biti ženskog pola, kao i da izuzetno vodi računa o ishrani, jer se u prethodnoj trudnoći ugojila čak trideset kilograma.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin