Solanž Nouls: Sestra Bijonse joj nije zamerila zbog incidenta

Solanž Nouls: Sestra Bijonse joj nije zamerila zbog incidenta

Autor: | 31/05/2014

0

Dvadesetsedmogodišnja pevačica Solanž Nouls, sestra pop zvezde Bijonse Nouls, u proteklom periodu bila je u centru pažnje zbog objavljenog snimka iz lifta, na kome se vidi da je fizički napala svog zeta, čuvenog producenta Džeja Zija, kada su se vraćali sa žurke organizovane posle „Met gala“ događaja.

Ovaj incident bio je tema svih medija. Iako su se svi trudili da otkriju razlog nemile scene, niko nije uspeo da ga razotkrije. Postoji nekoliko verzija o uzroku svađe između sestre i supruga Bijonse. Po jednoj, razlog je što Džej Zi nije želeo svojoj svastiki da pomogne oko muzičke karijere. Druga verzija priče je da joj je Džej Zi zamerio što je na žurku dovela mnoge prijatelje koji su bili pijani i pravili probleme. Polse burne svađe, uspešni producent je sam otišao sa događaja, a Solanž i Bijonse su drugim automobilom krenule kući.

Niko od aktera nije želeo da komentariše neprijatnu situaciju, osim Bijonse koja je nekoliko dana kasnije, simbolično, pokazala da je na strani svoje sestre. Naime, na svom profilu na „Instagramu“ postavila je četiri fotografije na kojima je sa Solanž, ali su komentari izostali.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: solanž nouls