Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski: Prenose atmosferu sa snimanja spota za duetsku pesmu

Željko Joksimović i Daniel Kajmakoski: Prenose atmosferu sa snimanja spota za duetsku pesmu

Autor: | 31/05/2014

0

Kantautor Željko Joksimović i pobednik “X faktora Adria” Daniel Kajmakoski prošle nedelje su u sunčanom Skoplju snimali spot za svoju duetsku pesmu, koji je režirao Dejan Milićević. Svi koji su se tog dana šetali ulicama glavnog grada Makedonije mogli su da vide nasmejane pevače kako se dobro zabavljaju na snimanju, vozeći kabriolet i svirajući gitare. Talentovani Kajmakoski, koga je javnost upoznala tokom popularnog muzičkog takmičenja, i njegov mentor kažu da je reč o “jednoj raspoloženoj, laganoj i simpatičnoj pesmi, koja zaokružuje period njihovog druženja i zajedničkog rada”. Naziv kompozicije takođe je nastao u prijateljskom razgovoru dvojice muzičara.

- Pošto sam tokom šou-programa Daniela često pitao: “Skoplje ili Beograd?”, odlučili smo da upravo tako nazovemo i našu pesmu. Posvećujemo je publici. Neka joj je srećan rođendan! - rekao je Joksimović, koji je i posle „X faktora“ nastavio da brine o svom pulenu.

- Slučajno sam napravio ovu kompoziciju koju smo otpevali u mom studiju. Imao sam neku staru muzičku temu koju sam razradio. I za tili čas je nastala pesma - otkrio je Željko, koji je na „Eurosongu“ nastupao nekoliko puta u ulozi pevača i autora, svojim hitovima obarao top-liste u celom regionu, održavao koncerte za koje se uvek tražila karta više, snimao filmsku muziku i uspešne duete, a nedavno je po drugi put postao otac. Prošle godine je singlom „Ludak kao ja“ najavio novi album koji već duže vreme priprema, a trebalo bi da ga za koji mesec predstavi javnosti. Jedna od najvećih balkanskih zvezda, koja u Beogradu nije nastupala sedam godina, 13. juna će svečano otvoriti muzički festival „Junfest“ na Ušću.

Piše: Snežana Ilić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti