Kris Braun: Pušten iz zatvora nakon tri meseca

Kris Braun: Pušten iz zatvora nakon tri meseca

Autor: | 02/06/2014

0

Kris Braun ponovo je na slobodi. Dvadesetpetogodišnji pevač pušten je danas iz zatvora u Los Anđelesu, potvrdio je zamenik okružnog šerifa. Braun je bio iza rešetaka od sredine maja, kada je lišen slobode zato što je prekršio svoju uslovnu kaznu koja mu je dodeljena zbog napada na tadašnju devojku, pevačicu Rijanu 2009. godine. Početkom maja, sudija ga je osudio na godinu dana zatvora, od čega je odbijeno 234 dana koje je već proveo iza rešetaka i na rehabilitaciji, nakon čega mu je ostao još 131 dan. Ipak, odlučeno je da Braun može da izađe ranije.
- Ponizan i blagosloven... Vraćam se muzici i fanovima. Hvala ti, bože - napisao je on na Tviteru ubrzo nakon što je pušten na slobodu.
Braunova uslovna kazna produžena je do januara naredne godine, i do tada on će morati da ide na redovne testove na drogu namanje tri puta nedeljno, da odlazi kod psihijatra dva puta nedeljno, kao i da odlazi na vanbolničku terapiju najmanje dva puta nedeljno. Takođe, obavezan je i da odradi dodatnih 1.000 sati društveno-korisnog rada.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin